Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mitől lehet? Gomba?
Figyelt kérdés
Előfordult többször már h óvszer nelkul szexeltem, mert sokszor ovszerben nem erzek semmit..:( Tavaly december körül a péniszemen azon belül a makkomon kis pöttyöket vettem észre, és viszketett, egyből sejtettem h gomba, vettem canestent, kenegettem és elmult, nem sokkal rá lefeküdtem még1 lánnyal ovszer nélkül, utána semmi, aztán utána még1-el ott védekeztem, utána még 1-el ott is! DE utána volt 2 akivel nem, és mind2 után viszketés, canesten és elmult megint... volt most 3 hónap szünetem szex terén, ismertem ezt a csajszit, rég szexelt, nem védekeztünk, és másnap megint kijött, de 2 napja kenegetem és elmuloban van... De ők nem tapasztalnak semmit... Én minden alkalommal ha egészséges vaginába teszem, gombát fogok elkapni, mert egyszer összeszedtem már? Vagy ennyicsaj hordozza magába tünetmeneesen h nem veszi észre?
A gomba nőknél nagyon ritkán tünetmentes, férfiaknál viszont jellemzőbb, hogy nem jár tönetekkel. Biztos, hogy gomba volt? Ha nem, akkor a Canesten se segít. December óta már sok idő eltelt, és mivel többször is kiújult, illene elmenni vele orvoshoz, nem gondolod?
2016. jún. 9. 19:55
2/20 A kérdező kommentje:
Kis piros pöttyök, viszket, 2 napja kenegetem, már majdnem elmúlt és nem viszket, tuti az, mert ha nem kenném be canestennel akkor viszketéstől elviseletetlen lenne, de ahgoy bekentem jó lett.
2016. jún. 9. 20:14
3/20 A kérdező kommentje:
Nem csak úgy magától újul ki, mikor naturba rakom be, akkor már másnap látom a pöttyöket..
2016. jún. 9. 20:15
4/20 A kérdező kommentje:
Minden alkalomnál ez volt, ha jöv héten megint naturba teszem be, 1000% másnap reggelre már megjelennek a kis piros pöttyök..
2016. jún. 9. 20:16
5/20 A kérdező kommentje:
Azért nem mentem orvoshoz, mert canestennel 3-4 nap alatt tünetmentessé teszem..
Ezért kérdem, hogy most bennem van a gomba és minden egyes natur érintkezés a vaginával, ki fogja hozni?
2016. jún. 9. 20:18
6/20 anonim válasza:
Menj el orvoshoz. Egyebkent borzaszto felelotlen vagy hogy szerencsetlen lanyokat nem is tajekoztatod errol a problemarol csak mert te nem erzel semmit ovszerben. Felelos szexualitasrol remlik valami? Ha mar osszevissza kufircolsz legalabb ne adj at mindenfele betegsegeket...
2016. jún. 9. 20:33
7/20 A kérdező kommentje:
MIvel nem jön elő. nem minden lánynál jött elő, de most 3 hónapig nem volt szex..Felelős szex, soha egyik nő se mondja h huzzak óvszert, ennyit erről.... néha elgyengültem.. Semmi elváltozás, semmi gond... 3 napja történt az aktus, másnap már viszketett, nem lehet hog ők adják át nekem?
2016. jún. 9. 20:40
8/20 anonim válasza:
Azért nem mész el orvoshoz mert nem mersz.
A másik pedig, hogy a kérdésben fehér pöttyök szerepelnek, itt meg piros pöttyökről beszélsz.
Szokj hozzá az óvszerhez, mert ilyen sűrű partnerváltás mellett a gomba a legkevesebb, amit elkaphatsz!
A lányoknak pedig illenék szólni a problémádról.
2016. jún. 9. 20:41
9/20 A kérdező kommentje:
elirtem, vörös, pirosas pöttyök, amik viszketnek, canesten krém bekenésével enyhült...
Nem váltogatom sűrűn, havi 1-2...
2016. jún. 9. 20:45
10/20 A kérdező kommentje:
Soha egyik lány sem szólt másnap, ezért úgy gondolom h ők tünetmetnesen hordozzák, és tényleg nem mindtől volt...
Mire felhúznám, beleülnek... esküszöm nem 1-2 nővel voltam, fiatalllal, 19-42-ig, sose szólt egyik se a védekezésről.. volt köztük diák, rendőr, jogász, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!