Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves volt a legidősebb szűz ember, akivel találkoztál?
Magadon kívül... :D nem akarom, hogy itt sajnáltassa magát minden huszonéves szűz.
+1 kérdés: honnan ismered ezt az embert, milyen viszony fűz hozzá?
#7:szepen kerdeztel, igy valaszolok.
30 feletti szuz no vagyok. Sem csunyasag, sem vallasossag nem jatszott kozre. Nalam ez tudatos volt, olyan csaladi mintat lattam, amit nem szeretnem volna kovetni, es teljesen elzarkoztam a fiuktol. Nem jartam bulizni, jobban figyeltem a tanulasra, ma pedig a karriemere, igazi maximalista vagyok. Csaladi nyomasra volt 1-2 probalkozasom, de ezek mind kudarcba fulladtak, es rajottem, hogy nem vagyok az a randizos fajta. Nincs problemam a ferfiakkal, emberekkel, szivesen szoba elegyedek veluk, es mivel eleg sokat utazok egyedul, ez gyakran meg is esik. :) De en a ferfiakra is csak emberkent tekintek, akinek az elettortenete, gondolata, velemenye erdekel. Ha vegigmegyek az utcan, fel sem tunik, ha egy jo ferfi megy el mellettem (nem szoktam telefonba melyedni).
Egy korabbi valaszolo irta, hogy az o ismerose gorcsosse valt. Nalam ez nincs igy, egy kicsit ugy erzem, hogy nekem mas eletcelom van, mint a csaladalapitas. Ez most biztosan furcsan hangzik igy. :) Bennem nincs meg (legalabbis most), hogy azonnal gyereket szeretnek, mert telik az ido. Persze nem vagyok teljesen "immunis", most van egy ferfi, aki nekem nagyon tetszik, de sajnos nem kolcsonos, pedig vele azonnal belemennek a kapcsolatba...
Ezen a forumon mindig azzal szoktak jonni nehanyan, hogy egy normalisan kinezo lanynal biztosan probalkoznak. Biztosan ismeritek ezeket a szlogeneket. :) Nos, en egy kezemen meg tudom szamolni a probalkozokat. Lehet, hogy a kisugarzasombol erzik, hogy en nem szeretnek kapcsolatot.
Osszessegeben egyetertek az egyik elottem szoloval: valakinel tudatos, valakinel igy alakult. Ugy hiszem, hogy senkit nem kell leszolni, hiszen mindenki a sajat eletet eli. Ugy erzem, hogy ettol fuggetlenul teljes eletem van, vannak barataim, sportolok, utazok, es persze dolgozok. Egy kedves baratom megjegyzese nagyon megmaradt (o kb. mindent tud rolam): oszinten tisztel azert, hogy nekem ettol fuggetlenul is mosoly van az arcomon, es engem mas dolgok is boldogga tudnak tenni. Szerintem ez a legfontosabb. :) En jol erzem igy magad, de termeszetesen, ha valakit zavar a sajat helyzete, tegyen ellene.
11#
7-es vagyok.
Köszönöm szépen a válaszod , és igen szépen kérdeztem,csak is kíváncsiság vezérelt,nem szerettem volna ezzel megbántani senkit vagy sebeket felszaggatni.
Köszönöm szépen mindenki válaszát.
Sok Sikert mindenkinek .
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!