Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves volt a legidősebb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves volt a legidősebb szűz ember, akivel találkoztál?

Figyelt kérdés

Magadon kívül... :D nem akarom, hogy itt sajnáltassa magát minden huszonéves szűz.

+1 kérdés: honnan ismered ezt az embert, milyen viszony fűz hozzá?

2016. jún. 9. 02:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Jeanne d’Arc, az „orléans-i szűz”.
2016. jún. 9. 02:30
 2/12 anonim ***** válasza:
innen 54éves nő könyvelő asszem ..
2016. jún. 9. 02:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Faterom haverja. Szűz volt amikor meghalt, 58 évesen.
2016. jún. 9. 04:30
 4/12 anonim ***** válasza:
28 éves lány, korábbi munkahelyemről.
2016. jún. 9. 06:37
 5/12 anonim ***** válasza:

26

ismerősöm

2016. jún. 9. 08:33
 6/12 anonim ***** válasza:
31 éves kolleganőm
2016. jún. 9. 09:12
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem vagyok szűz,és nincs is ilyen ismerősöm úgy gondolom,de azért érdekelne miért dönt így valaki,hogy sosem éli meg a testiség kapcsolat örömeit.

Erre ha tudtok válaszoljatok. :)

2016. jún. 9. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:
32%
Én azért, mert alacsony és ocsmány vagyok.
2016. jún. 9. 11:07
 9/12 anonim ***** válasza:

#7: szerintem két felé lehet szedni a dolgot, az egyik az aki tudatosan választja ezt a dolgot, a másik pedig akinek mondjuk úgy alakult az élete hogy ebbe a helyzetbe került.

Nekem ismerősömnél semmilyen tudatosság nincs benne, egyszerűen úgy alakult az élete hogy gyerekként is gátlásos volt, semmi extra abnormális dolog nem történt vele, normális család, testvérek stb, senki nem bántott senkit, de neki megmaradt a tinédzserkori gátlása. Munkában egyébként egy határozott nő. Ehhez jött az hogy az első egy két húdenagyszerelemnek hitt 'kapcsolatban' kapott pár pofont, és utána szépen eltelt az idő, elzárkózott a pasizástól is, tapasztalatlansága miatt pedig a lazább kapcsolatok szóba sem jöhettek

Aztán olyan 25 éves kora körül pedig a meglévő gátlásokat még jobban felerősítette az, hogy még mindig az, majd közel 30 évesen pedig olyan fokú görcs és gátlás van benne, hogy nem tudom minek kellene történnie ahhoz hogy ezen túl lépjen.

Gond az, hogy 30 évesen arra vágyik amire pl én 17-18 évesen, a mai tinik 14-15 évesen és azért lássuk be egy felnőtt férfinak nem biztos hogy arra van igénye mint egy 14-15 éves kísérletezős kezdő tininek. Kb ennyi, ez az így alakult story.

2016. jún. 9. 11:19
 10/12 anonim ***** válasza:
92. A nagynéném volt.
2016. jún. 9. 11:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!