Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A korombeliek döntő többsége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korombeliek döntő többsége miért van párkapcsolatban? 25/f

Figyelt kérdés

Volt már barátnőm és éltem is együtt de csak pár hónapot, de egyszerüen nem tudom elviselni h állandoan el kell számolnom hova megyek meg mit csinálok. Nem nézhetem azt a filmet amelyiket én akarom, nem aludhatok el meg kelhetek fel akkor amikor akarok stb...

A korombeliek mindegyike pedig párkapcsolatban van és általában együtt is élnek, valakinek meg gyereke is van. Nem ettől óvja minden szülő a gyerekét h felcsináljon vkit?

2016. jún. 8. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
14%

Azért mert ők már felnőttek, te meg még nem. Túlságosan önző, és egoista vagy. És amíg ezen nem változtatsz, addig a büdös életben nem fogod megtapasztalni a párkapcsolat, együttélés szépségeit..

Egyszerűbben fogalmazva, a hiba nem bennük, hanem benned van! Csak mivel te belül vagy, és túlságosan egoista, ezért azt hiszed, h te jól csinálod, mindenki más meg hülye.

2016. jún. 8. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

:D

Milyen barátnőid voltak eddig?

Nem aludhattál, amikor akartál? :O :D

Azért annak párkapcsolatban, mert társas lények vagyunk, már aki...

Én sem vagyok jó ebben a komolyan párkapcsolatozzunk dologban.

Eddig olyan pasikkal hozott össze a sors, akiknek be kellett számolnom a nap minden percéről. Na most, ez egy idő után baromira zavaró tud lenni. Főleg, ha az féltékenységgel is társul.

2016. jún. 8. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:

1. Ezt azért így ismeretlenül nem lehet kijelenteni kerek perec. Lehet, ilyen beállítottságú a kérdező.

Egyrészt az nem is teljesen normális, ha el kell számolnia, hova megy, mit csinál (már persze nem a csajozásra gondolok).

Hogy mikor fekszik, mikor kel, stb.? Ennek is lehet több oka. Lehet, feltaláló, tudós lappang benne és ezért igénye van olyan időre, amit egyedül tölthet kutatással. Ez esetben olyan pár való mellé, aki szintén igényli, ha néha magára hagyják.

Azért cuki, hogy az összes feltalálót és tudóst is leegoistáztad, pedig nekik köszönhetsz sok mindent.

2016. jún. 8. 22:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem eddig csak egy kapcsolatom volt, és jól elvoltunk heti pár alkalommal való találkozással, programmal, egyikünknek se volt többre ideje, és megbíztunk egymásban annyira, hogy ne arról faggassuk a másikat, hogy az elmúlt x nap x percében mit csinált. Ha nincs annyi bizalom, hogy fel sem tételezem a másikról, hogy megcsalt, akkor annak a párkapcsolatnak lőttek. És van aki ilyen körülmények közt össze is költözik a másikkal? Wtf?
2016. jún. 8. 22:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Egyik legnagyobb félelmem h becsúszil egy gyerek és h a szüleim majd mit szólnak. Miért arra nevelik az emberiséget h "használj óvszert a terhessél elkerülése érdekében"?
2016. jún. 8. 23:20
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt szerintem sem egészséges, ha a partnerednek el kell számolnod a nélküle töltött idődről. Jobb is, hogy nem vagy ilyen partnerrel.

Jó esetben sokan már megtalálják az ideális partnerüket ennyi évesen és ezért vannak sokan.

A gyerekvállalásra pedig annyit tudok mondani szubjektíven, hogy nem a legjobb ötlet egzisztencia, stabil anyagi háttér nélkül akár véletlenül becsúszott gyereket vállalni.

2016. jún. 8. 23:45
 7/10 Molino ***** válasza:
Szerinted a legtöbb nő miért akar komoly kapcsolatot? Hát hogy ne kelljen nekik dolgozni és meglegyen mindenük egy csettintésre. Ez az igazság. Az élet nem tündérmese.
2016. jún. 9. 03:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Az emberek többsége képes feladni a szabadságát egy kapcsolatért..

Én 28 vagyok,sok ajánlatot kaptam már,de a hideg kiráznattól,hogy én párkapcsolatban legyeke valakivel,mármint ilyen klasszikus "hol voltál,mikor jössz,mit csinálsz"párkapcsolatban.

Nyitott kapcsolatban esetleg benne lennék,de ott ,eg nehéz megfelelőt találni.

Az egyik osztálytársam most szült 28évesen,én csak arra tudok gondolni,te jó ég,ennyi volt a szabadsága....

2016. jún. 9. 03:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Mekkora gyökér vagy te 1-es.
2016. jún. 9. 05:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi hogy mellém állsz, de be kell látni hogy igaza van. 1es válaszoló bunkó ugyan de fején találta a szöget. Tök igaza van. Rajtam múlik. Én vagyok a férfi, nekem kell nőt találnom.
2016. szept. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!