Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelez vissza? Nagyon nyomulós vagyok? Szinte már megveszek az epekedéstől!
Figyelt kérdés
Két hete egy chat oldalon megismerkedtem egy fiúval. (Én is fiú vagyok.) Nagyon szimpatikus volt, utána számot cseréltünk, viberen küldtünk egymásnak képet magunkról. Azóta el akartam hívni, hogy megigyunk valamit, vagy keresnénk valami közös tevékenységet, de azt is mondtam, hogy jó volna csak ketten sétálni a városban. De egyszerűen nem akar visszaírni, nem ad visszajelzést, én meg szinte epekedve várakozok, hogy történjen már valami jelzés tőle. Mi lehet a baj? Túlzottan nyomulok? Nem volnék neki szimpatikus? Meddig kell várnom?2016. jún. 8. 19:22
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és ráadásul egy jó hosszú versbe is leírtam neki, hogy orálisan is kielégíteném meg mi mindent tudnék vele elképzelni meg miket művelhetne velem. Ez nagyon nyomulásnak számít? Vagy tolakodós voltam?
2016. jún. 8. 19:31
2/3 anonim válasza:
"Barátod " helyében számot váltottam volna és külföldre menekülnék. De csodálkozol ?:D nem gondoltál rá hogy ő nem meleg ?
3/3 A kérdező kommentje:
De kiderült róla, hogy ő is biszex. Szóval innentől nem értem ezt a visszajelzésmentességet.
2016. jún. 8. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!