Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szex, zokniban vagy zokni nélkü?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex, zokniban vagy zokni nélkü?

Figyelt kérdés
Persze, lényegtelen apróság, tudom én azt. De ha már akció van akkor az is lekerül vagy pont úgy a jó ha marad? Van akit zavar vagy fel sem tűnik esetleg? Személyfüggő, de személyes válaszokat is várok.

2016. jún. 8. 19:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Ha a farkamon van, mindig levetetik velem, amúgy mindegy szokott lenni.
2016. jún. 8. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Mi ez a sok zoknis kérdés most? Használd a keresőt, kérdező!
2016. jún. 8. 19:16
 3/13 anonim ***** válasza:
én óvszert szoktam használni, az azért mégis jobban véd, + a zokni anyaga felszívja a nedvességet ami zavaró. Nem beszélve arról, hogy a zoknit betömni a punciba.. na az is egy mutatvány, főleg a punci gazdája fog örülni neki.
2016. jún. 8. 19:22
 4/13 anonim ***** válasza:
zokni ellen szavazok...az milyen fura ha mar minden textil lekerult akkor annak is mennie kell
2016. jún. 8. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát ez mekkora hülye kérdés, jaaaj.
2016. jún. 8. 19:32
 6/13 Linó03 ***** válasza:
Előfordult, hogy hűvös helyen került sor a dologra. A takaró alatt levetkőztünk, de a lábunk fázott -> zokni maradt. Amúgy az előjáték során, mikor kényeztetjük egymást, mi le szoktuk venni a zoknit is.
2016. jún. 8. 19:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavar. Csak valami szexi fehérnemű, vagy ékszerek maradhatnak a részemről.
2016. jún. 8. 19:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Én kifejezetten utálom, ha a barátom zokniban van, mi mindig levetjük ha szexre kerül a sor. :)
2016. jún. 8. 19:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Engem beindit, de nekem zokni fétisem van. És magamon is jobban szeretem.
2016. jún. 8. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Engem nagyon be tud pörgetni, ha úgy van szex, hogy néha rajtamarad a zokni a lányon. De csak a zokni. Ami viszont még jobban felcsavar, az, amikor nyáron mezítlábas mgassarkúban van, amiből kilátszik a lábujjai és a sarkai, és csak az van rajta szexnél...:D
2016. jún. 8. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!