Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? El fog múlni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? El fog múlni?

Figyelt kérdés
3 napja végeztem önkielégítést (análisan is) és azóta fura érzés.. nem tudok a szokásos gyakorisággal wcre menni csak ritkán és olyan szúró,nyomó érzést érzek mindig a végbélnyílásomnál. Megnéztem és máshogy is néz ki mint előtte.. nem az a normál "csillag" forma hanem egy része meg van dúzzadva..bocsánat ha gusztustalanul írom le. Már nem ez volt az első alkalom de még nem történt ilyen. Már attól félek hogy aranyér. Légyszi segítsetek
2016. jún. 8. 17:11
 1/6 anonim ***** válasza:
lány vagy
2016. jún. 8. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2016. jún. 8. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Mit dugtál oda? Ha az ujjad, mekkora a körmöd?

Valószínűleg felsértetted és ugye az kijárat, ahol egy rakás vírus kupac távozik. Add össze a sérülést és a végterméket és kész a gyulladás. Azonnal menj orvoshoz.

Persze lehet aranyér is, de ebben az esetben is az orvos a ki út.

2016. jún. 8. 17:20
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy felsertettem mert nem az ujjammal csinaltam hanem egy olyan targgyal ami nem eles se semmi
2016. jún. 8. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Le rohad a popod
2016. jún. 8. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy kis Bepathen Plus krémet érdemes lenne használni, legalább megpróbálni. Egy-két nap alatt rendbehozhat.
2016. jún. 8. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!