Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakításos közösülés babához vezethet?
Figyelt kérdés
Előző héten a barátommal gumi nélkül szeretkeztunk, helyette a megszakításos védekezést választottuk, hogy jobban érezzük egymást. Tudom, hogy elvileg az előváladék is tartalmazhat spermiumokat,de elvileg csak akkor ha már előtte az illető elment. Előzőleg pénteken szexeltunk, majd vasárnap. Mielőtt elment volna kihúzta, de még akkor is kellett neki idő mire sikerült kivetnie a hátamra. A kérdésem az lenne, hogy mennyi esélye van így hogy teherbe lehet e esni? Elnézést a regényért de csak így tudtam normálisan leírni. A normális válaszadoknak köszönöm a válaszukat! 21/L2016. jún. 8. 15:17
1/12 anonim válasza:
vezethet,igen..90%-ban Mo-n így születnek a babák.
2/12 anonim válasza:
A coitus interruptus Pearl-indexe 40%. Tehát 100 asszonyból egy évi szexuális élet során ezt a módszert alkalmazva 40 esik teherbe. Nem túl megbízható módszer.
3/12 anonim válasza:
Szia! Nem csak akkor tartalmaz spermiumot az előváladék ha már elment a fiú. Szóval igen, elég nagy rá az esély én is így lettem :D 26/L
4/12 anonim válasza:
Olyan nincsen, hogy megszakításos védekezés! Megszakításos szex van, de az nem védekezés. Igen, babához vezethet. És az előváladék sem csak akkor tartalmaz spermiumot, ha előtte elment. Nagy az esélye a teherbeesésnek.
5/12 anonim válasza:
Mi is alkalmaztuk régebben, nekünk nem lett gond. De ez emberfüggő és óvatosság kérdése is. 36F
6/12 anonim válasza:
***egy évi rendszeres szexuális nem érintkezés mellett
7/12 anonim válasza:
Mi így "védekezünk" de csak élesben lett baba. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszadoknak a válaszukat!! :) Nem szeretnék babát, és most fusztrál ez az egész... Hónap végén szokott megjonni 27-29.-e körül.
2016. jún. 8. 23:22
9/12 anonim válasza:
Ó hol van még az. Ne aggódj,mert ga ideges vagy azért se jön meg :)
10/12 anonim válasza:
Tévedtem, bocsánat! A megszakított nemi érintkezés Pearl-indexe 17. Tehát ezt a módszert alkalmazva rendszeres szexuális élet mellett egy év alatt 100 nőből 17 esik teherbe. A "kimosakodásé" 40.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!