Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem akar sexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem akar sexelni?

Figyelt kérdés
a parom 45eves en meg 30.szerintem nem normalis az hogy alig szeretkezunk havi 1-2szer.mar mondtam is neki hogy zavar hogy nincs semmi.kozbe meg mindig mondja hogy mennyire kivàn,meg hogy az a baja hogy en nem kezdemenyezek.pedig szoktam de o inkabb harit elole mintha nem venne eszre a jeleket.az meg ahogy o kezdemenyez kb annyi hogy en fogjam meg neki a nemiszervet,de o meg ugy hozzam se er hogy simogasson vagy ram masszon.most is 2hetig masoknal voltunk ott is mondta alig varja hogy kettesbe legyunk,erre mikor hazaertunk eszebe se jutott volna csinalni valamit velem.meg a faradsagra sem hivatkozhat mert mikor nem dolgozik akkor is ez van.szerintem eleg fura ez egy ferfitol.

2016. jún. 8. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mert még leírni sem tudod helyesen.
2016. jún. 8. 14:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Kihunyt a szerelem lángja, de még valahol mélyen parázslik, fel kell szítani, hadd lobogjon újra! Vegyél valami szexi ruhát, fehérneműt és viselkedj úgy, mint egy ku...va. Engedd popóba is.
2016. jún. 8. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Tarts szeretőt, akkor mindenki békességben marad és még te is kielégülsz...
2016. jún. 8. 15:12
 14/18 anonim ***** válasza:
12-es milyen költői :D
2016. jún. 8. 15:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Az én hapsim 48 éves, de minden percben csak szexelne velem. Már én nem bírom sokszor, komolyan :)

38N

2016. jún. 8. 15:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Vagy nem kíván már téged, vagy valami baja van. Azért 45 évesen még nem kéne csökkennie ennyire a szexuális étvágynak.
2016. jún. 8. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Emberileg lehet, hogy aneked megfelelő a partnered, de szexuális téren biztos nem... Ha lelki problémája nincs, és szeret, akkor csak ennyi a szexigénye, és semmi szexkultúrája nincs úgy látszik. Azon kívül elég önző is lehet, ahogy leírtad. Vagy keress mást, vagy ha nem akarsz, akkor ezt egyedül kell megoldanod :) Vegyél vibrátort, és masztizz sokat, vagy egy házibarátot keress. Nem szép dolog, de kielégítő.

Egyébként azért egy 45 éves pasinak, ha nincs szervi baja, még remekül kéne szexuálisan működnie :D

42/f

2016. jún. 8. 16:12
 18/18 anonim ***** válasza:
45 év a legszebb férfikor. Komoly baj lehet, ha pont most nem akar dugni.
2016. jún. 9. 11:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!