Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem akar sexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem akar sexelni?

Figyelt kérdés
a parom 45eves en meg 30.szerintem nem normalis az hogy alig szeretkezunk havi 1-2szer.mar mondtam is neki hogy zavar hogy nincs semmi.kozbe meg mindig mondja hogy mennyire kivàn,meg hogy az a baja hogy en nem kezdemenyezek.pedig szoktam de o inkabb harit elole mintha nem venne eszre a jeleket.az meg ahogy o kezdemenyez kb annyi hogy en fogjam meg neki a nemiszervet,de o meg ugy hozzam se er hogy simogasson vagy ram masszon.most is 2hetig masoknal voltunk ott is mondta alig varja hogy kettesbe legyunk,erre mikor hazaertunk eszebe se jutott volna csinalni valamit velem.meg a faradsagra sem hivatkozhat mert mikor nem dolgozik akkor is ez van.szerintem eleg fura ez egy ferfitol.

2016. jún. 8. 14:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Huh.. Eléggé rossz lehet neked :(.. Pedig ami jó azt csinálni kéne :D.. Próbáltál már beszélni vele? Nem lehet, hogy valami lelki baja van, vagy esetleg mást is tart melletted :(..
2016. jún. 8. 14:12
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Kellett neked tanulás helyett összejönni egy 15 évvel idősebb pasival...

Gondolom már van egy 25 éves csaja is

3/18 anonim ***** válasza:

Hát én komolyan nem értem azokat a nőket, akik egyenjogúságot akarnak, de bezzeg otthon elvárják, hogy csak a pasi kezdeményezzen. "mikor hazaertunk eszebe se jutott volna csinalni valamit velem." He????? Ésss neked???

Rohand le. Egyetlen, mindent eldöntő csatában. TÁMADÁS!!! Teperd le és tépd le a ruháit.

4/18 anonim ***** válasza:

Bolt nekem is egy ilyen barátom, aki mindig mondta, hogy mennyire kíván, meg legszívesebben megdugna, de mikor rámásztam mindig volt valami kifogása (vannak a koliba stb.., volt h hétvégén direkt bent maradtam, mert a koliba nem volt senki, akkor sem történt semmi, akkor meg dolgozott és fáradt volt mindig).

Kiderült hogy bu***zi :/

21/L voltam

2016. jún. 8. 14:13
 5/18 anonim ***** válasza:
Volt*
2016. jún. 8. 14:14
 6/18 A kérdező kommentje:
o biztos nem meleg mer volt mar hazas meg ismerem a multjat.beszeltem mar vele errol normalisan de semmi valtozas.ja es nincs senkije mellettem,abban biztos vagyok meg azt is tudom hogy szeret engem.3eve vagyunk egyutt.csak fura hogy igy all a sexhez.csak mondani tudja hogy akarja.
2016. jún. 8. 14:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb helyen kérdezed! Sok itt a degenerált, sosem dugott(lásd 2. válaszoló) akik csak irigykednek hogy neked van valakid, van szexuális életed, a 3. jön a hülye egyenjogúságával... Közben meg lassan a nők tartják el a férfiakat, annyira töketlen az összes!
2016. jún. 8. 14:44
 8/18 anonim ***** válasza:

7: hopp lebuktam... :(

Na de ha már így alakult, - meghívsz egy vacsira? :)

2016. jún. 8. 14:46
 9/18 anonim ***** válasza:

7-es, többet dugtam, mint gondolnád...

Mire lennék irigy? Egy nem működő kapcsolatra ami legalább az egyik fél részéről csak kompenzáció? köszi, ennél többre lennék irigy.

2. voltam

2016. jún. 8. 14:48
 10/18 anonim ***** válasza:
48 vagyok de dugnálak mint a lopott biciklit.
2016. jún. 8. 14:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!