Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem akar sexelni?
Kellett neked tanulás helyett összejönni egy 15 évvel idősebb pasival...
Gondolom már van egy 25 éves csaja is
Hát én komolyan nem értem azokat a nőket, akik egyenjogúságot akarnak, de bezzeg otthon elvárják, hogy csak a pasi kezdeményezzen. "mikor hazaertunk eszebe se jutott volna csinalni valamit velem." He????? Ésss neked???
Rohand le. Egyetlen, mindent eldöntő csatában. TÁMADÁS!!! Teperd le és tépd le a ruháit.
Bolt nekem is egy ilyen barátom, aki mindig mondta, hogy mennyire kíván, meg legszívesebben megdugna, de mikor rámásztam mindig volt valami kifogása (vannak a koliba stb.., volt h hétvégén direkt bent maradtam, mert a koliba nem volt senki, akkor sem történt semmi, akkor meg dolgozott és fáradt volt mindig).
Kiderült hogy bu***zi :/
21/L voltam
7: hopp lebuktam... :(
Na de ha már így alakult, - meghívsz egy vacsira? :)
7-es, többet dugtam, mint gondolnád...
Mire lennék irigy? Egy nem működő kapcsolatra ami legalább az egyik fél részéről csak kompenzáció? köszi, ennél többre lennék irigy.
2. voltam
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!