Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jót jelent?
Figyelt kérdés
A barátomat most először elégítettem ki orálisan ( soha nem csináltam senkivel előtte ő volt az első) a végén pedig azt mondta ügyeske vagyok. Ez jelenthet jót???2016. jún. 7. 19:32
2/10 A kérdező kommentje:
Merthogy mivel támasztod alá?
2016. jún. 7. 19:32
3/10 anonim válasza:
Igen, szerintem azt jelenti hogy jól csináltad
4/10 anonim válasza:
ügyeske... a csávó vagy meleg, vagy vmit nagyon elcs*sztél... ha annyira jó lett volna neki, nyomdafestéket nem tűrő módon jellemezte volna, pl: "kva jó voltál"
5/10 anonim válasza:
Ne aggódj ez jót jelent.:)
Jesse csak ugrat.
6/10 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy nem tudol sz,opni
7/10 anonim válasza:
Ügyeske = jó volt. De! Tanulhatnál még!! Kérdezd meg legközelebb, hogyan szeretné !!!
8/10 anonim válasza:
Ha elment, akkor rossz nem lehetett neki.
9/10 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy tetszett neki, jól csináltad ahhoz képest, hogy első volt, és örülne, ha többször is csinálnád, és majd még jobb lesz később. És aranyosnak tart, örül, hogy csináltad neki.
10/10 anonim válasza:
Pati Te vagy !??? :O :/
Élvezte !!! De majd még lesz jobb is azaz lesztek összeszokottabbak is :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!