Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szűz lány vagyok (18), úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lány vagyok (18), úgy érzem a kémia a legtöbb sráccal működne aki nekem tetszik, de érzelmileg nem megy teljesen a kötődés. Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Például most van egy srác, akivel együtt pettingeltem 2x (nem volt ujjazás, ez volt az első kettő pettingem) de nem akarok lefeküdni vele, mert úgy érzem nekem ez nem elég, hogy teljes legyen. Kell egy kis szerelem.

Bókolt nekem a fiú, hogy elsőre nem gondolta volna stb.. Igazából a petting olyan volt, mintha már csináltam volna, talán azért, mert 18 éves vagyok, attól, hogy szűz vagyok, láttam és hallottam már dolgokat, figyelek a másikra és már vannak erős vágyaim.

Elég mocskosnak éreztem magam utána. Szerintem azért, mert nem erre van szükségem, vagyis nem így akarom elveszíteni. Meg már így is túl léptem egy határt, amit egy olyan embernek tartogattam, aki ezt őszintén becsüli. Ez volt az, hogy én vertem ki neki.

Nem bánom meg, mert már felesleges, csak nem tudok elszámolni magammal. Azt hittem nem lépek át olyan határt, amit én húztam.

Ez az egész a srácokkal olyan ösztönösnek tűnik. Szeretek vadászni, ismerkedni, de valami miatt mégsem megy az, hogy egy sráccal össze is jöjjek. Nem tudok rájönni mi lehet az oka.

Mintha mindenki csak meg akarna dugni vagy a szoros ellentéte, hogy közeledni sem mernek felém, csak éppen annyira, hogy észrevegyem.

Nektek hogy ment a párotokkal az ismerkedés? Elsőre megvolt az összhang érzelmileg is, nem (csak) szexuálisan?

2016. jún. 7. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy 18 eves lanyt valoban mindenki csak meg akar dugni, mi mast akarnanak?

A parkapcsolatok normal esetben ugy szoktak mukodni hogy megismerik egymast az emberek es ha megteszenek egymasnak akkor randizni kezdenek. Nem ugy hogy randizni kezdenek ha kulsore jol nez ki es 2 alkalom alapjan probaljak meg eldonteni hogy megfel-e vagy nem. 2 orara barki meg tudja jatszani magat.

2016. jún. 7. 17:03
 2/6 anonim ***** válasza:

érdekes lehetsz...

Nekem az a bajom hogy tuluntul öszinte vagyok mindig... És hát az öszinteséget mindenki becsüli egészen addig amig vele is nem vagyok öszitne mert onnantol s*gfej vagyok :D nekem ez az örökös harcom a nőkkel :D

2016. jún. 7. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem vársz arra, hogy szerelembe ess? Ez a nagy cink a mai fiatalsággal. Először cselekednek, aztán reménykednek és gondolkodnak. Nálunk pont frdítva volt anno ez.
2016. jún. 7. 17:09
 4/6 A kérdező kommentje:

Én szeretem az őszinteséget, ezért próbálom körülvenni magam egyrészt ilyen emberekkel, még ha fáj is. :D legalább felnyitják a szemed.. Szóval nem rossz ez a tulajdonság, csak lehet néha tudnod kellene mikor tartsd magadban, hogy pl. mást ne hozz kínos helyzetbe (főleg sokak előtt). :D

Igazából bő egy hónap és 19 leszek, vártam és vártam, egy kezemen meg tudom számolni hány sráccal csókolóztam. Nem vagyok visszahúzódó, mégha elsőre általában úgy is tűnik sokaknak. Csak sokáig nem volt önbizalmam, hogy közel engedjek magamhoz valakit. Most meg valamelyest sikerült, csak nem jó embert választottam. Talán legközelebb.

2016. jún. 7. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

nem tudom nem szotkam kinos helyzetbe hozni senkit nem ilyen öszitneségre gondolok...

csak pl mikor ismerösöm fél éve rinyál nekem hogy biztos megcsalja a párja és össze vissza irogat mindenkinek mindent és a pofájába vágom hogy szeritnem te élvezed ezt a drámázást azért nem dobtad ki...

Szóval az iylen tipusu öszitneségre gondolok :D

2016. jún. 7. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Teljesen jogos, én is élveztem ezt valamilyen szintig, különben bele sem mentem volna, de valahogy mégsem volt az igazi például a beszélgetésünk, ezért szeretnék véget vetni ennek.

Ilyenkor amúgy azért megy a felháborodás, mert valószínűleg igazad van. :D

2016. jún. 7. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!