Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy jo csaj aki tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy jo csaj aki tetszik csak nem tudom hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Van egy csaj aki tetszik.ő most szakított a pasijával ês mostanában egyre többet beszélünk.hogy mondjam meg neki hogy szeretem
2016. jún. 6. 21:37
 1/2 anonim válasza:
Szerintem várj vele.. Sokan megrémülnek attól hogyha egy hozzájuk közelálló elmondja mit érez, főleg ha nemrég szakított. Azt nem írtad hogy neten vagy személyesen beszéltek többet.. Ha el is akarod mondani neki azt ne neten keresztül tedd meg, személyesen sokkal érzelemteljesebb és "hatásosabb" ha nevezhetjük így..
2016. jún. 6. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Személyesen többet beszêlünk
2016. jún. 6. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!