Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a makkomon és a fitymámon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a makkomon és a fitymámon?

Figyelt kérdés

Már visszatérő probléma,hogy a makkomon,és a fitymámon kicsi,piros,viszkető pöttyök jelennek meg.Aktív szexuális élettel nincs összefüggésben,mikor még szűz voltam,akkor is előjött,de mostanában egyre gyakrabban. Van,mikor egy bizonyos tusfürdőtől,de van,amikor csak úgy. Most egy hónapja nem voltam nővel,és azóta kétszer előjött,Betadine-nal kenem,amitől el is múlik,de aztán előjön. Próbáltam egy ilyen gombaölő kézkrémmel,amit régebben írtak fel,mert nyáron a melegbe kis hólyagok lettek az ujjközeimben,amik viszkettek,de erre a problémára is ugyan úgy használ. Csak aztán mindig előjön. Kicsit úgy érzem,mintha az orgazmus utáni "szivárgáskor" jönne elő.Tehát mikor nem tudok egyből pisilni utána,hanem még néha azért csurran-cseppen a cucc.

Mi lehet ez?Mit tudok ellene tenni?Milyen kenőccsel kenjem?Ja,és szexpartnereimen nem jelentkezett,tehát nem továbbítottam.

2016. jún. 7. 06:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább menj el orvoshoz ezzel a problémával...
2016. jún. 7. 07:28
 2/2 BiTOPro97 ***** válasza:
100%
Fertőzés. Nrm urulógushoz kell menni, hanem Bőr- és nemigyógyász, kozmetológus. - Igen ez egy szakirány, általában csak bőrgyógyászatnak hívják a hétköznapokban.
2016. jún. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!