Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok normálisan masztizni (? ) (többi lent)
Valahogy nem megy,nem tudok kellőképpen ellazulni, és felizgulni sem tudok mindig :((
Mit tegyek,valaki adna tanácsot?
18L
Ráadásul új is vagy! :D Akkor majd megtudod, hogy mi megy itt. Ha van benned egy kis perverzió, akkor tetszeni fog.
Ilyeneket el ne árulj magadról, hogy feszes, kerek fenekű...stb.
Rekordmennyiségű levelet fogsz kapni. :P
:D
Mondom ilyeneket neee! :D
Van akit zavar, de lesz olyan is, aki mindjárt küldi a levelet, hogy na majd ő szűztelenít téged.
A sport, mozgás is egy elég veszélyes hely lett mostanában.
Egy csaj megkérdezte múltkor, hogy ki hogyan szokott edzeni, milyen edzésterveket követünk, stb.
Nos, én leírtam.
Nem telt el egy óra és jött az üzenet, hogy huuu milyen kerek segg.em lehet, ő is megtornáztatna engem. :D
Na, ezeket tudd kezelni. :D :P
Ha igazából nem kívánod akkor nem fog menni vagy ha nagyon gyakran csinálod vagy esetleg zavart környezet nincs meg a pillanat...pl én ha hallok vmit kintről az megzavarhat...próbáld ki esetleg hogy pár napig nem masztizol utánna pedig gondolj rá és kezd el simogatni magad tuti hatalmas orgazmusban lesz részed.
17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!