Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok normálisan masztizni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok normálisan masztizni (? ) (többi lent)

Figyelt kérdés

Valahogy nem megy,nem tudok kellőképpen ellazulni, és felizgulni sem tudok mindig :((

Mit tegyek,valaki adna tanácsot?

18L

2016. jún. 6. 19:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
én adok egy nyelvet hozzá :))
2016. jún. 6. 19:19
 2/17 anonim ***** válasza:
Csak most nem sikerül, vagy eddig sose?
2016. jún. 6. 19:21
 3/17 A kérdező kommentje:
most nem
2016. jún. 6. 19:22
 4/17 anonim ***** válasza:
Miért erőlteted, ha nem megy? Nem vagy rá odakoncentrálva, így nem tudod elengedni magad. Ha nem tudsz ráhangolódni, akkor ne szenvedj, majd csinálod akkor, amikor van hozzá kedved!
2016. jún. 6. 19:23
 5/17 anonim ***** válasza:
Valami miatt idegesebb vagy, vannak otthon, készülnőd kellene holnapra.....
2016. jún. 6. 19:25
 6/17 anonim ***** válasza:
62%

No akkor én a helyedben azt csinálnám, hogy amikor teljesen nyugalom van és senki sem zavarhat meg sokáig és vágyom is rá, levetkőznék meztelenre. Felfeküdnék az ágyra, bekötném a szemem (mert segít csak az érzésre koncentrálni). Először én csupán simogatnám magam. Végigsimítanám a karomat, a lábamat, markolásznám a mellemet, játszanék a mellbimbómmal, stb. Egyedül azzal foglalkoznék, hogy a testem egyes pontjainak az érintése milyen érzés számomra. Sokkal érdekesebb lehet ez a játék egy jó forró fürdő után, ami elpunnyaszt, majd babaolajjal bekenve a testemet. Fontos, hogy szánd magadra az időt, és ha valami jól esik, azzal foglalkozz egy kicsit többet. Ne kapkodj! Akkor lesz igazán jó, ha érzed, hogy mennyire benedvesít téged. És ha úgy érzed, hogy felizgultál, akkor se egyből a csiklódhoz rohanj, hanem csak a környékét simogasd. És csak utána a csikló.

Miközben a csiklódat izgatod, a másik kezed egyik ujjával próbáld meg a hüvelynyílást és a kis/nagyajkaidat izgatni. Közben figyelj a légzésedre és a testedre, végig legyen ellazult. Esetleg a záróizmodat is simogathatod (nem kell bedugni az ujjadat, csak simogasd kívülről). Ne az legyen a lényeg, hogy "mikor élvezek már el???", hanem próbáld inkább az odáig vezető út minden pillanatát kiélvezni. Ha jól esik, szánj rá akár egy órát is. Azt is kipróbálhatod, hogyha érzed, hogy mindjárt elélvezel, abbahagyod a csiklód/hüvelyed izgatását és a testedet simogasd.

2016. jún. 6. 19:27
 7/17 anonim ***** válasza:

Nem irigyellek...

Hogy te milyen leveleket fogsz itt kapni. :D

Nagyon segítőkészek itt a fiúkák. :DDD

2016. jún. 6. 19:28
 8/17 A kérdező kommentje:

Tessék? Mi az hogy segítőkészek?

Bocsi,nem tudom, új vagyok.

2016. jún. 6. 19:29
 9/17 anonim ***** válasza:
Sokan fel fogják kínálni neked, hogy lefeküdnek veled.
2016. jún. 6. 19:37
 10/17 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy segítőkészek? :) Majd meglátod! Biztos kapsz majd egy-két farok képet, ajánlatot, talán egy két normálisabb is rád ír, és valóban ad valami használható tanácsot. :) Én azt javaslom,ha nem megy,akkor ne erőltesd, majd ha rá leszel hangolódva rendesen, akkor csináld!
2016. jún. 6. 19:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!