Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megkérhetem a barátomat arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérhetem a barátomat arra, hogy próbáljuk ki amiről fantáziálok? Ha igen, hogyan hozzam fel a témát? (20)

Figyelt kérdés

A barátom prűdnek gondol, és igaza is van. Kezdő vagyok még szex-téren és bátortalan. Semmi olyasmit nem merek bevállalni, ahol nekem kell "irányítani" a mozgást, mert kényelmetlenül érzem magam ilyen helyzetekben.

Azt viszont szívesen kipróbálnám, hogy bekötöm a szemét. Úgy gondolom, úgy nagyobb önbizalmam lenne a kezdeményezéshez, hiszen nem lát engem.

Fordítva pedig egyenesen vágyok rá. Nagyon izgatónak találom, hogy valaki bekösse a szemem és akár gyengéden, akár kicsit durvábban bánjon velem.

Ezt elmondhatom neki szerintetek? Ha igen, hogyan "tálalnátok" a helyemben a dolgot? Könnyen pirulok és zavarba jövök. :/

2016. jún. 6. 03:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ezt kipirulva baromi cuki lehet elmondani,ha én lennék a pasid a mondat befejezése előtt a hálóban lennénk egy kendővel. Csak azt kéne kitalálni kinek a szemén legyen.

Esetleg telefonon mond neki úgy fokozható a vágy és nem látja,hogy kipirultál.

2016. aug. 2. 09:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!