Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megkérhetem a barátomat arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérhetem a barátomat arra, hogy próbáljuk ki amiről fantáziálok? Ha igen, hogyan hozzam fel a témát? (20)

Figyelt kérdés

A barátom prűdnek gondol, és igaza is van. Kezdő vagyok még szex-téren és bátortalan. Semmi olyasmit nem merek bevállalni, ahol nekem kell "irányítani" a mozgást, mert kényelmetlenül érzem magam ilyen helyzetekben.

Azt viszont szívesen kipróbálnám, hogy bekötöm a szemét. Úgy gondolom, úgy nagyobb önbizalmam lenne a kezdeményezéshez, hiszen nem lát engem.

Fordítva pedig egyenesen vágyok rá. Nagyon izgatónak találom, hogy valaki bekösse a szemem és akár gyengéden, akár kicsit durvábban bánjon velem.

Ezt elmondhatom neki szerintetek? Ha igen, hogyan "tálalnátok" a helyemben a dolgot? Könnyen pirulok és zavarba jövök. :/

2016. jún. 6. 03:45
1 2
 1/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Simán megmondod vörös arccal.:D
2016. jún. 6. 04:13
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyébként jó ötlet,például kezdő koromban én is bekötöttem a párom szemét és úgy csináltam először az orális szexet,sokkal bátrabb voltam ha nem nézte,Viszont élvezte nagyon!:)19/L
2016. jún. 6. 06:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem is feltétlenül kell megmondani, egyszer amikor ott vagytok csak simán kösd be a szemét, szerintem nem fogja bánni...

Ha kérdezi hogy mit csinálsz, csak mondd hogy bízzon benned... ;) :*

2016. jún. 6. 08:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Csak a szemét? Akkor mi ebben annyira kínos??
2016. jún. 6. 08:37
 5/11 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Még anno én úgy csináltam, hogy amikor a pólót húztam le róla, akkor a fején rajta hagytam, és megmondtam neki, hogy ez most itt rajta marad, mert azt akarom, hogy érezzen inkább, mint lásson. Nem tiltakozott.

Szerintem könnyen fogja fogadni. Az nagyon jó dolog, hogy már megfogalmazódott a dolog benned, mik a vágyaid mit akarsz. Szépen lépésről lépésre, lehet haladni. Megkérdezed a szex után, hogy tetszett, hogy inkább érzett mint látott? És ha tetszett neki vagy izgatónak találta, akkor legközelebb kendőt is köthetsz rá. Meg akkor beszúrhatod, hogy legközelebb ő kösse be a szemed, hogy egálba legyetek.

Aztán ahogy egyre bátrabb leszel, úgy érezni fogod úgy is a dolgokat és akkor nem lesz para megkérni a barátodat dolgokra.

2016. jún. 6. 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Játsszatok szembekötősdit szexen kívül is. Valahogy vedd rá, (fogadásból vagy felelsz-merszezzetek,) hogy hagyja bekötni a szemét és úgy vezesd őt egy előre megadott távon, pld egy utcahossznyit, vagy a boltig, a megállóig. Egy fajta bizalmi játék. Vagy otthon errecsörögadiót játsszatok :)
2016. jún. 6. 08:52
 7/11 anonim ***** válasza:
mondd el neki! meg kell tanulni beszélni az ilyen dolgokról is! ilyesmitől mélyül a kapcsolat... ha nem, akkor sajnos nem is vesztesz semmit...
2016. jún. 6. 11:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Kipróbáltuk barátnőmmel oda-vissza, de nem jött be. Őt zavarta hogy nem lát semmit, én nem tudtam elmenni. Úgy látszik nekünk kell a látvány is az izgalomhoz.
2016. jún. 6. 12:46
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
A szex úgy jó, ha mocskos és felszabadult. Bátran kérd meg őt. Mindent beszéljetek át, mert csak így lehet felejthetetlenné tenni a nemi aktust.
2016. jún. 6. 13:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Én miért nem találkozok ilyen lányokkal. :)
2016. jún. 6. 21:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!