Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérhetem a barátomat arra, hogy próbáljuk ki amiről fantáziálok? Ha igen, hogyan hozzam fel a témát? (20)
A barátom prűdnek gondol, és igaza is van. Kezdő vagyok még szex-téren és bátortalan. Semmi olyasmit nem merek bevállalni, ahol nekem kell "irányítani" a mozgást, mert kényelmetlenül érzem magam ilyen helyzetekben.
Azt viszont szívesen kipróbálnám, hogy bekötöm a szemét. Úgy gondolom, úgy nagyobb önbizalmam lenne a kezdeményezéshez, hiszen nem lát engem.
Fordítva pedig egyenesen vágyok rá. Nagyon izgatónak találom, hogy valaki bekösse a szemem és akár gyengéden, akár kicsit durvábban bánjon velem.
Ezt elmondhatom neki szerintetek? Ha igen, hogyan "tálalnátok" a helyemben a dolgot? Könnyen pirulok és zavarba jövök. :/
Nem is feltétlenül kell megmondani, egyszer amikor ott vagytok csak simán kösd be a szemét, szerintem nem fogja bánni...
Ha kérdezi hogy mit csinálsz, csak mondd hogy bízzon benned... ;) :*
Még anno én úgy csináltam, hogy amikor a pólót húztam le róla, akkor a fején rajta hagytam, és megmondtam neki, hogy ez most itt rajta marad, mert azt akarom, hogy érezzen inkább, mint lásson. Nem tiltakozott.
Szerintem könnyen fogja fogadni. Az nagyon jó dolog, hogy már megfogalmazódott a dolog benned, mik a vágyaid mit akarsz. Szépen lépésről lépésre, lehet haladni. Megkérdezed a szex után, hogy tetszett, hogy inkább érzett mint látott? És ha tetszett neki vagy izgatónak találta, akkor legközelebb kendőt is köthetsz rá. Meg akkor beszúrhatod, hogy legközelebb ő kösse be a szemed, hogy egálba legyetek.
Aztán ahogy egyre bátrabb leszel, úgy érezni fogod úgy is a dolgokat és akkor nem lesz para megkérni a barátodat dolgokra.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!