Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a gond vagy a férjemmel?
Figyelt kérdés
Azért írtam ide mert nem találtam hasonló rovarokat a problémámra. 30 éves hölgy vagyok a férjen 31. Tíz éve vagyunk házasok. Három éve született meg az első gyermekünk. Eddig nem is volt gond. De a gyermekünk első születés napja után kicsit eltunyult a párom. Elég sokat hizott hozzátenném korábban napi szinten edzet de ma már nem. Állandóan borostás, folyton dünnyög valamit az orra alatt, állandóan tévét néz a szabad idejében...stb stb. Szó mi szó az a baj hogy nem élvezem vele a szexet, sőt egyáltalán nem is akarok vele együtt lenni úgy. Szeretem őt de mélyen a szívem alatt vissza taszít ami lett belőle. Pedig neki a mai napig "feláll" egy csóktól vagy ha kicsit jobban ölelkezünk tehát ő még kíván. De én úgy már nem vonzódom hozzá. Menjünk terápiára vagy mi legyen? Nem szeretném ha tönkre menne a házasságunk amiatt hogy kicsit tunya lett.2016. jún. 5. 21:37
1/7 anonim válasza:
Próbáld kicsalogatni a házból, menjetek együtt sportolni, hátha javít a helyzeten.
2/7 anonim válasza:
Szerintem kezdd egy önkutatással, keresd meg az okokat és azt, hogy mit szeretnél helyette, ezt szépen, nyugodtan tálald a férjednek és beszéldd meg vele, ha ez sem használ terápia.
3/7 anonim válasza:
Nem kell rögtön terápia, ülj le vele beszélgetni,és mondd el neki,hogy még fiatal ahhoz,hogy eltunyuljon, és csak tv-vel töltse a szabadidejét, és jót tenne neki ha elkezdene mozogni. Vegyél elő régi képeket mutogasd neki,hogy azta milyen jól nézett ki :D Ha nem akar változtatni,akkor esetleg tényleg te is csatlakozhatnál és közösen,akkor talán több kedve lesz :)
4/7 A kérdező kommentje:
Korábban mindig együtt bicikliztünk együtt túráztunk de most Mindenre azt mondja hogy nincs kedve. Próbáltam beszélni vele hogy nagyon elrunyult de azt mondta rosszul látom nem változott ő semmit, pedig igen is változott! Korábban annyira boldogok voltunk nem szeretném mind azt elveszíteni ami volt!
2016. jún. 5. 21:49
5/7 anonim válasza:
Nem csoda,hogy tunya lett gondolom állandóan a gyerekkel kellet meg kell is foglalkozni és nincs már kedve máshoz.A gyerekkel minden megváltozik fogadd el ennyi.
6/7 anonim válasza:
Ha jó a házasságotok és beszéltek, meg meg tudtok beszélni dolgokat akkor mi lenne ha ezt elmondanád neki. És megbeszélnétek, hogy EGYÜTT mit lehetne tenni kettőtökért?
7/7 anonim válasza:
Esetleg a gyerekkel elmenni hétvégén kirándulni, mászkálni, biciklizni stb. Mindenkinek jót tenne. Abban igaza van az egyik hozzászólónak, hogy a gyerek után tényleg megváltoznak a dolgok. Nálunk már 2 pici van, és hát elég fárasztó, az biztos. De ettől függetlenül megyünk hétvégén amikor csak tehetjük. Ezt tényleg le kell ülnötök és meg kell beszélnetek, mert nem lesz így jó. 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!