Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez alak milyennek számít? Inkabb telt vagy átlagos kategória? Honnan kene fogynom? Kép lent.
2016. jún. 4. 18:24
1/19 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nincs honnan kéne fogyni, az ember mindenhonnan fogy és mindenhova hízik.
Amúgy meg inkább telt és 5-6 kilót kezdésnek.
2/19 anonim válasza:
Szerintem nem kell fogynod, inkább edz, formásodj :)
Bár női szemmel nézem, de szerintem így is csinos vagy :)
3/19 anonim válasza:
Telt.
Kb. ránézésre olyan 10 kg túlsúly van rajtad. A legtöbb a hasadon, csípődön, derekadon.
De ha te így érzed jól magad a bőrödben, akkor azért ne kezdj el fogyókúrázni.:)
Max. egyél több zöldséget, gyümölcsöt és mozogj.
4/19 anonim válasza:
Hát még lenne fogyni.
Edzz és kész. Majd alakul. De ezt még közel sem dugnám meg.
5/19 anonim válasza:
Ez messze van a telttől,àtlagosnak szàmìt,max. a hason van egy pici felesleg.
6/19 anonim válasza:
Nincs gond vele, esetleg kis edzés, de alapból ez még nem rossz
7/19 anonim válasza:
Talán (?) egy kb 5 kilót kellene fogynod! De akár így is tetszenél, persze ha életben látnálak! f.
9/19 anonim válasza:
Egyszerűen formátlan. Nálam 3/10.
10/19 anonim válasza:
8-as, ha okosat nem tudsz mondani, legalább hallgass!
Egyébként kezd jó alakod lenni, csak így tovább! Eddz még hasra, hogy lapos és feszes legyen, strandon sokan utánad fognak fordulni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!