Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Szerintetek ciki, ha 17 evesen 3 fiuval voltam?
Szoval fiuk (lanyok is irjanak, termeszetesen!:) szerintetek ciki?
Tegyuk fel hogy van egy ilyen baratnotok, kiderul ez rola es meg az elejen vagytok. Ezek utan hogy viszonyulnatok hozza?
3 fiuval voltam, ketto volt a baratom, a harmadik pedig az "Elso nagy szerelmem". Rajtuk kivul semmilyen mas szexualis jellegu dolog nem tortent massal.
6-os, ez elég nagy hülyeség, amit írtál... Nem lehet az egész életére következtetni valakinek két évből!
Én épphogy 15 voltam, amikor először szexeltem (igen, elég korai sokaknak, de én nem bántam meg, és senkinek semmi köze hozzá). Nem voltunk sokáig együtt utána sajnos, csak néhány hónapig, és 17 éves koromig még 3 sráccal feküdtem le (a körülmények és a kapcsolatok mélysége itt most lényegtelen). Na már most 17 évesen megismertem egy srácot, akivel 4 évig együtt voltunk... Így 21 éves koromra összesen 5 emberrel volt szexuális tapasztalatom, a te számításaid szerint pedig jóval többnek kellett volna lennie.
Kérdező! A múlt az múlt, nem tudod megmásítani. Meg kell tanulni ezzel együtt élni, nem szabad miatta szégyenkezni, el kell fogadni azt, amilyen voltál vagy amit tettél. Ha más nem tudja elfogadni a múltadat, akkor nem való hozzád. Mindenkinek megvan a saját értékrendje, a saját gondolatrendszere, normális, ha valaki számára ez már sok, de hidd el, hogy nem lesz ezzel mindenki így, ráadásul ha valaki igazán szeret téged most a jelenben, azt nem fogja érdekelni, hogy évekkel ezelőtt kivel mi történt. Te tapasztaltál, próbáld meg ezeket a tapasztalatokat hasznosnak felfogni, hidd el, a későbbiekben jól fognak jönni. Sokkal jobb, mint amikor valaki 18 évesen megtalálja "élete szerelmét", aztán pár év múlva dobja, mert rájön, hogy szeretné másokkal is kipróbálni...
Hihetetlen mennyire kedves valaszolokkal akadtam ossze!!😁😁😁
Nagyonnagyon szepen koszonom az eddigi válaszokat!
Utolso, igen, en is remelem😊😊
Nem ciki, de én a helyedben visszafognám magam...
nálam ez már kritikus... szóval nekem lehet ez már azt jelentené hogy ggyorsan változtathatod őket.
19 éves férfi létemre 2 nővel dugtam.
Bírtam volna húszszor ennyivel, de minek ? Nem érdemelték ki. És lehet valaki sajnálja, de a minőség az minőség.
Amúgy meg elég perverz vagyok, szóval nem ettől volt csak ez, hogy ennyi nővel feküdtem le összesen.
"19 éves férfi létemre 2 nővel dugtam.
Bírtam volna húszszor ennyivel, de minek ? Nem érdemelték ki. És lehet valaki sajnálja, de a minőség az minőség."
Nem akarok kötekedni, de ha valóban "kiérdemlés" meg "minőség" lenne a kulcsszó, akkor nem "dugásnak" neveznéd a dolgot!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!