Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Szerintetek ciki, ha 17 evesen 3 fiuval voltam?
Szoval fiuk (lanyok is irjanak, termeszetesen!:) szerintetek ciki?
Tegyuk fel hogy van egy ilyen baratnotok, kiderul ez rola es meg az elejen vagytok. Ezek utan hogy viszonyulnatok hozza?
3 fiuval voltam, ketto volt a baratom, a harmadik pedig az "Elso nagy szerelmem". Rajtuk kivul semmilyen mas szexualis jellegu dolog nem tortent massal.
Hát, mostanság én is ezen rágódok, csak nekem ez a szám több, sokkal több.
Viszont ezt nem feltétlenül kell elmondanod bárkinek is, ha Te nem tartod ezt jónak.
17/L
Nem ciki
Sosem értettem az ilyen jellegű kérdéseket. Itt mindenkinek más az értékrendje.
Szerintem ga valakivel öaszejössz már amult nem számít csak az hogy hogy viszonyilsz az illetőhöz.
N
#1: Bocsi, valaszra vagyok kivancsi, nem szeretnek ebbe melyebben belemenni.
#2: 15 es fel evesen - sajnos. Igen igy utolag mar megbantam, hogy ilyen Koran, de ezzel mar nem tudok mit tenni. Az elso fel ev utan tortent, egy evig voltunk egyutt. A masodikkal nem voltam egyutt, de gyakorlatilag tole kaptam az elso csokom is (par nap mulva toltottem a 17et, amikor megtortent). A harmadik pedig 1 honapos "kapcsolat" utan (sajnos az illeto szakitott velem 3 honap utan ezert van idezojelben)
#3: Nem, nem ezzel akarok dicsekedni. Van mas, amivel tudok, ugy erzem - es itt most a tanulasra gondolok, nem masra.
#4: Koszonom!:)
#5: Ertem, koszonom.:)
Hat sajnos pont ezert tettem fel a kerdest... Hulyeseg lehet az idosebbeknek ezt latni, de mar piciket komolyodtam es rajottem en is, hogy nem ilyen vagyok es nem akarok egy kielt p*csa lenni (mar bocsanat!!) mire egyetemre kerulok.
Ugy erzem, ez a focicsapatos dolog nem fenyeget😁😁😁
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!