Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a barátom szex után?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátommal nagyon.jó a szex neki is és nekem is. A kapcsolatunk.is tökéletes, imádjuk egymást. Mégis, lehet jelentéktelen dolog de észrevettem valamit. Minden alkalommal szex után egy kis ideig elutasító, távolságtartó. Pl ha este vagyunk együtt akkor utána megnéz egy filmet és látni rajta hogy inkábbe elhúzódik. Aztan amikor megyünk aludni már bújik, ölel stb. Napközben is, ha szexelünk utána elvonul (tusolni pl, de azt én is) és utana is jo darabig (pár óra) kicsit távolságtartó, kerüli az érintést (pl h megsimogassam vagy megöleljem). Utána Kis idővel már ugyanolyan aranyos mint mindig.

Csupán véleményekre lennék kíváncsi, volt és már ilyen valakivel? Miért lehet ez?

koszi:)

2016. jún. 4. 00:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Fel az erzelmektol, fel a szerelemtol. En baratom is hasonlo, szex utan ad egy puszit es kapok egy "szeretleket". Ez egeszen addig ment amig a szemebe nem mondtam h felsz a szerelemtol, mi?

Tagadta, nem birta ki mosoly nelkul, total elpirult, akkor meglattam a szemeben valamit amitol kirazott a hideg(jo ertelemben). Azota nem ilyen, azota egy kis baranyka, szex elott es utan is.

2016. jún. 4. 10:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!