Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom szex után?
Sziasztok!
Barátommal nagyon.jó a szex neki is és nekem is. A kapcsolatunk.is tökéletes, imádjuk egymást. Mégis, lehet jelentéktelen dolog de észrevettem valamit. Minden alkalommal szex után egy kis ideig elutasító, távolságtartó. Pl ha este vagyunk együtt akkor utána megnéz egy filmet és látni rajta hogy inkábbe elhúzódik. Aztan amikor megyünk aludni már bújik, ölel stb. Napközben is, ha szexelünk utána elvonul (tusolni pl, de azt én is) és utana is jo darabig (pár óra) kicsit távolságtartó, kerüli az érintést (pl h megsimogassam vagy megöleljem). Utána Kis idővel már ugyanolyan aranyos mint mindig.
Csupán véleményekre lennék kíváncsi, volt és már ilyen valakivel? Miért lehet ez?
koszi:)
Minden férfinak kell utána egy töltődési fázis. Ez sajátos, egyedi tud lenni. Legtöbbször csak álmosság, nyugodtság áll be a legtöbbeknél.
Nálunk is inkább ez van, és együtt alszunk el összebújva egymást ölelve. De ebben a fázisban pl én meg a tovább ingerlést "nem bírom", mert már nem bírom tovább és pihentetésre van szükségem, ettől függetlenül romantikus összebújás van.
A barátodnál úgy tűnik neki így nyilvánul meg ez a dolog.
Kérdezz rá bátran nála, hogy szeretkezés után milyen érzések vannak ő benne stb megoszthatod a sajátodat is vele, hogy ne tűnjön vallatásnak.
Volt egy barátom, akihez szex után hozzá sem lehetett érni legalább egy órán keresztül. Egyszer csúnyán összekaptunk, mert rám ordított, amikor adni akartam az arcára egy puszit. A következő barátom meg imádott szex után bújni, ölelkezni, imádta, ha simogatom, dédelgetem szex után.
Az okát nem tudom megmondani, hogy miért ilyen az egyik férfi, és olyan a másik.
2-es most elképzeltem,ahogy a párom romantikus címszó alatt rágcsálja a fülem:D
Én tuti rákoppintanék az orrára,már csak reflexből is(2 kutyával nőttem fel):D
Én is ilyen vagyok...nemtudok konkret okot :/ szexelunk a bnommel es utanna valahogy jobb ugy lenni h nem bujok hozza hanem pici levego van... szerencsere o is jobb szeret olyenkor kikapcsolni...nyomkodja a telefonjat stb de max fel ora es utanna ujra bújàs van :)
25/F
Errol az alabbi vicc jutott eszembe:
-Mit csinal a no szex utan az agyban?
-Zavar.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!