Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom sokkal kevesebbszer kívánja a szexet, mint én?
Én vagyok az első párkapcsolata, előttem 20+ lánnyal volt egy-vagy többéjszakás kalandja. Szerintem ettől kicsit elbízta magát, állandóan ilyeneket mond nekem, hogy ő egy szexisten, meg mennyire lenyűgöző az ágyban. Ehhez képest én sokkal többször kívánom a szexet, ő a munka miatt sokszor fáradt vagy nyűgös, amit meg is értek. De sokszor borzalmasan frusztrált vagyok, szívem szerint minden nap többször kielégíteném, és rosszul esik az elutasítás. Persze értem, nem rosszból csinálja, mondta is, hogy eltérőek az igényeink, meg ő nincs hozzászokva a napi szexualitáshoz. Mit csináljak? Próbáltunk már beszélni erről, nem jutottunk valami sokra, csak arra, hogy ő alapvetően nem olyan kívánós, mint én.
A munkájából adódóan tuti nincs neki más a képben, itthon pedig mindent megkap szexuális téren, ezt ha teheti, szóvá is teszi nekem, szóval attól nem tartok, hogy elhagyni készül.
Tévedés, hogy azzal lehet megtartani egy férfit, ha tőled mindent megkap bármikor, barmennyiszer.
Tudod, mint a levegő. Ha bármikor vehetünk belőle, sz*rba se vesszük. Mindig arra vàgyunk amiért küzdeni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!