Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom sokkal kevesebbszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom sokkal kevesebbszer kívánja a szexet, mint én?

Figyelt kérdés

Én vagyok az első párkapcsolata, előttem 20+ lánnyal volt egy-vagy többéjszakás kalandja. Szerintem ettől kicsit elbízta magát, állandóan ilyeneket mond nekem, hogy ő egy szexisten, meg mennyire lenyűgöző az ágyban. Ehhez képest én sokkal többször kívánom a szexet, ő a munka miatt sokszor fáradt vagy nyűgös, amit meg is értek. De sokszor borzalmasan frusztrált vagyok, szívem szerint minden nap többször kielégíteném, és rosszul esik az elutasítás. Persze értem, nem rosszból csinálja, mondta is, hogy eltérőek az igényeink, meg ő nincs hozzászokva a napi szexualitáshoz. Mit csináljak? Próbáltunk már beszélni erről, nem jutottunk valami sokra, csak arra, hogy ő alapvetően nem olyan kívánós, mint én.

A munkájából adódóan tuti nincs neki más a képben, itthon pedig mindent megkap szexuális téren, ezt ha teheti, szóvá is teszi nekem, szóval attól nem tartok, hogy elhagyni készül.

2016. jún. 1. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem gyanús, hogy valaki másba ürít... A múltja is ezt valószínűsíti :D
2016. jún. 1. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Tévedés, hogy azzal lehet megtartani egy férfit, ha tőled mindent megkap bármikor, barmennyiszer.

Tudod, mint a levegő. Ha bármikor vehetünk belőle, sz*rba se vesszük. Mindig arra vàgyunk amiért küzdeni kell

2016. jún. 1. 19:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én nem értem ezt. Ha megvonja a szexet az ember, az a baj. Ha mindent megad az ember, az a baj. Ha valakivel érzelmileg és szexuálisan is megvagyok, akkor nem kell megcsalni, nem? Vagy manapság már nincs olyan, hogy egyszerre csak egy emberre vágyom?
2016. jún. 1. 20:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Simán kiégett ennyi lány után. Ez van, amikor kiélik magukat az emberek, későbbre már csak ilyen öregapósak lesznek.
2016. jún. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!