Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg sok lánnyal lehetett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok lánnyal lehetett vagy csak fel akar vágni nekem?

Figyelt kérdés
Akárhányszor lefeküdtünk mindig olyan hamar elment..pár percig bírta maximum és mondta hogy legutóbb tavaly nyáron volt együtt más lánnyal de hogy ő már sok lánnyal volt. Nehezen akarom elhinni ha ilyen hamar elmegy. Vagy ez normális? Már 6x-7x lefeküdtünk és még mindig. Hazudhat nekem? Miért akarna felvágni ezzel?
2016. máj. 30. 23:55
 1/8 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Szerinted, sok lánnyal csak az lehet, aki lassan megy el?:D
2016. máj. 30. 23:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem ilyen egyértelmű ez. :D Lehet, hogy volt mondjuk 10 lánnyal ( ilyen szempontból szerintem ez is sok ), de mindegyikkel csak 1szer feküdt le, és azok is ilyen menetek voltak, mint a te esetedben.

Tehát igen, ha így nézzük, akkor lehetett sok lánnyal is :D

2016. máj. 31. 00:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, azért volt sok lánnyal, mert mindenki lecserélte, mert hamar elment.
2016. máj. 31. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3 perc egy lány .

Heti váltás..

Hidd el neki bátran,,a pasinak semmi önkontrollja,,gáz.

Azt hiszi ez a menő..amit mondott felezd meg ,talán az igaz..

2016. máj. 31. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos velem is ez a helyzet sok lannyal voltam mar de gyakran 10 perc alatt elmegyek
2016. máj. 31. 00:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

De tudod aki gyorsan tud tüzelni az gyorsan is tud tárat cserélni! :D

Másodjára pedig fáradt szóval nem fog olyan gyorsan menni.... remélhetőleg, próba cseresznye, hanem fuss 2 kört és fogd rá a nyuszira.

2016. máj. 31. 00:07
 7/8 anonim ***** válasza:

5 ös

Nézz utána ,,ez tanulható folyamat..neked is jobb és a partnerednek is...ha tovább bírod,,gyakorlás kérdése az egész...

2016. máj. 31. 00:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy pasinak ebben van a dicsősége,amikor én is elvesztettem,azt mondtam a lányak hogy bőven volt előtte nőm(bár hova lett volna bőven mikor 16 voltam:D),mert ha azt mondod hogy most vagy először nővel,attól olyan tapasztalatlan kisebbségi komplexusa lesz az ember férfijének,legalábbis anno én is valami hasonlót éreztem,de már kinőttem ebből:D

26/F

2016. máj. 31. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!