Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg sok lánnyal lehetett vagy csak fel akar vágni nekem?
Nem ilyen egyértelmű ez. :D Lehet, hogy volt mondjuk 10 lánnyal ( ilyen szempontból szerintem ez is sok ), de mindegyikkel csak 1szer feküdt le, és azok is ilyen menetek voltak, mint a te esetedben.
Tehát igen, ha így nézzük, akkor lehetett sok lánnyal is :D
3 perc egy lány .
Heti váltás..
Hidd el neki bátran,,a pasinak semmi önkontrollja,,gáz.
Azt hiszi ez a menő..amit mondott felezd meg ,talán az igaz..
De tudod aki gyorsan tud tüzelni az gyorsan is tud tárat cserélni! :D
Másodjára pedig fáradt szóval nem fog olyan gyorsan menni.... remélhetőleg, próba cseresznye, hanem fuss 2 kört és fogd rá a nyuszira.
5 ös
Nézz utána ,,ez tanulható folyamat..neked is jobb és a partnerednek is...ha tovább bírod,,gyakorlás kérdése az egész...
Egy pasinak ebben van a dicsősége,amikor én is elvesztettem,azt mondtam a lányak hogy bőven volt előtte nőm(bár hova lett volna bőven mikor 16 voltam:D),mert ha azt mondod hogy most vagy először nővel,attól olyan tapasztalatlan kisebbségi komplexusa lesz az ember férfijének,legalábbis anno én is valami hasonlót éreztem,de már kinőttem ebből:D
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!