Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, ha valaki nem testi jegyek alapján vonzódik szexuálisan emberekhez, hanem?
Figyelt kérdés
Teljesen mindegy hogy nő, vagy férfi, idősebb vagy fiatalabb, felizgatnak az olyan emberek akiket nagyon intelligensnek értelmesnek tartok, általában elismert professzor, tanár (olyan témákban amik érdekelnek) és hasonló. Időnként olyan nőkért/férfiakért vagyok oda ès tartok szexinek akik egyébként csak külső alapján nem jönnének be... màs is van ezzel így, hogy ennyire mindegy a külső, és a nem is?
24/l
2016. máj. 30. 22:30
1/16 anonim válasza:
Mert a belső érték megszépíti a külsőt!
2/16 Eric Griffin válasza:
Végre valaki, akinek nem számít a külső, de most meg az a baj, hogy egy sötét tudkó vagyok :(
3/16 anonim válasza:
Annyira azért nem ritka, bár nem is tömeges jelenség.
Te mennyire tartod magad okosnak?
4/16 anonim válasza:
Na és mik azok a témák, amik érdekelnek?
5/16 anonim válasza:
Nekem a nem nem mindegy, de én is előbb a nők belső tulajdonságaiba, személyiségébe szeretek belészeretni. A külső az majdnem mindegy. Azért nem teljesen, de a belső az első.
6/16 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az egyes és az ötös leírta !! Mindenkinek van egy személyisége / kisugárzása... Ha elég erős akkor észrevehető ( szépnek / szexinek " láttat ,, ) !! :D
7/16 anonim válasza:
Szerintem a kisugárzás állhat a háttérben...
De kár, hogy nem vagy fiatalabb kicsit... akkor tuti írnék. :P
19/f
8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de szerintem félreértetek. Szó sincs belső értékekről sem pedig szerelembe esésről. Általában ezeket az embereket nem feltétlenül ismerem közelebbről, így fogalmam sincs a belső értékeikről, hanem konkrétan a tudásuk,az intellektusuk, a kisugárzásuk az qmi szexuálisan vonz.
2016. máj. 30. 22:56
9/16 anonim válasza:
Velem is előfordult, bár nálam nem csak az intelligencia ilyen, a nagyon jó humor meg fogalmam sincs micsoda faktor. Barátomba se habarodtam bele első látásra, elképzelni nem tudtam volna hogy barátságnál több lehet, de lebilincselt, szóval itt vagyunk:D
10/16 A kérdező kommentje:
Igen igen a humor is fontos tényező! Ezt a kisugárzással egy kalap alá vettem, sok minden van benne :D
2016. máj. 30. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!