Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl gyakran akarok szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl gyakran akarok szexelni és félek hogy rámegy a kapcsolat, mit tegyek? (19/L)

Figyelt kérdés

Állandó partnerem van már lassan egy éve, ő nekem az első, és mivel nagyon jó az ágyban ezért folyamatosan kívánom, és amikor csak van egy kis szabad időnk randizgatás helyett inkább beráncigálom az ágyba, ha másnem csak 20 percekre naponta többször is. Ő mindig elmegy, kivétel nélkül és én is élvezem, csak félek hogy ha túl sok a szex akkor rá fog unni.

Srácok, ti rá tudnátok unni a szexre? Kort is írjatok lécci

Mert én nem attól félek hogy rám fog unni, hanem hogy majd a szexet nem fogja kívánni, mert még most neki is bejön hogy temérdekszer vagyunk együtt, meg hogy folyton leteperem és berántom az ágyba, csak nem tudom mi lesz később

2016. máj. 30. 15:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Hát, beteljesült a félelmem. Nekem még megvan az étvágyam, de a páromnak nincs... Jó ha heti 3-4 alkalmat ki tudok préselni belőle... Már a falat kaparom, de rá erőltetni sem akarom. Ez nekem kevés. Többször van úgy, hogy én próbálkozok, kezdeményezek, ő meg csak össze akar bújni és filmezni...
2017. ápr. 17. 15:11
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
Esetleg próbáld megbeszélni vele vagy vigyél bele új dolgokat. Hátha az újdonság őt is újra felpezsdíti. Bár az szerintem gáz ha már ennyi idő után unja. Nekem 23 év együttélés után is minimum ennyiszer van kedvem hozzá.
2017. ápr. 18. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
A szexre nem ununk rá, de a partnerre egy idő után igen, főleg ha csak az az 1 van es akkor is ránk mászik ha epp nincs hozza kedvünk (váltott lovakkal könnyebb elkerülni a megunást)
2017. ápr. 27. 17:45
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!