Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl gyakran akarok szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl gyakran akarok szexelni és félek hogy rámegy a kapcsolat, mit tegyek? (19/L)

Figyelt kérdés

Állandó partnerem van már lassan egy éve, ő nekem az első, és mivel nagyon jó az ágyban ezért folyamatosan kívánom, és amikor csak van egy kis szabad időnk randizgatás helyett inkább beráncigálom az ágyba, ha másnem csak 20 percekre naponta többször is. Ő mindig elmegy, kivétel nélkül és én is élvezem, csak félek hogy ha túl sok a szex akkor rá fog unni.

Srácok, ti rá tudnátok unni a szexre? Kort is írjatok lécci

Mert én nem attól félek hogy rám fog unni, hanem hogy majd a szexet nem fogja kívánni, mert még most neki is bejön hogy temérdekszer vagyunk együtt, meg hogy folyton leteperem és berántom az ágyba, csak nem tudom mi lesz később

2016. máj. 30. 15:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem boztos hogy tetszene legfeljebb az zavarna ha már nem tudnám tartani a ritmust ! F
2016. máj. 30. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
42%
Ki fogtok ééégni.:) Kortalan.
2016. máj. 30. 15:35
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez nem baj! Én is ilyen nőre vágyom, de ez mellékes. A baj, az, hogy a pasid megszokja a jót, és ha benned csökken ez a vágy, hiányolni fogja a megszokott mennyiséget.
2016. máj. 30. 15:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy bennem csökkenni fog a vágy, túl nagy az étvágyam ahhoz
2016. máj. 30. 15:43
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
Az sosem baj, ha egy nő ennyire kívánja a szexet. Az már baj, ha ugyanezt mással kívánná. :) Jó dolog ez, nincs határ, annyiszor csináld, ahányszor jól esik. Két ilyen téren (is) kompatibilis ember közt igen sokáig fennmaradhat a vibrálás a kapcsolatban.
2016. máj. 30. 15:44
 6/13 anonim ***** válasza:
pedig hidd csak :P
2016. máj. 30. 15:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül egy nővéred vagy húgod?
2016. máj. 30. 15:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha még lenne is, az hogy van, nem jelentené azt hogy ugyanolyan étvágya lenne mint nekem
2016. máj. 30. 15:59
 9/13 anonim ***** válasza:
De a hajlam meg van benne, csak elő kell csalogatni
2016. máj. 30. 16:00
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
Mit meg nem adnék egy ilyen lányért :D 19/F
2016. máj. 30. 21:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!