Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az, hogy szex közben nem érzek semmit csak a csiklómnál tudok orgazmust elérni?
"azért gondoltam arra h nem védekeznek,mert annyit nem tud h miért folyik ki a sperma...akkor szted érett a foggátlóra?ha szedne gondolom lenne annyi esze h miért folyik ki..."
Nem hiszem, hogy van összefüggés... Attól hogy én mondjuk ismerem a fafajtákat, nem biztos hogy a virágokat is...
Milyen érdekes az ember...
Én vagyok a 18.32-es és a 18.53-as válaszoló. "Csak" 50% különbség van köztük. Pedig lényegében ugyanaz az értelme. De egyébként a 2. válaszom a MIMI.hu-n található /hüvelyi orgazmus.
Szerintem érdemes kutatni ebben a témában, sokan nem tudjuk nők, hogyan is működünk.
Semmi baj veled, ha csak a csiklóddal tudsz elérni orgazmust. A legtöbb nő így működik, és ez teljesen jó. Szex közben izgasd magad az ujjaddal, ha olyan pózban vagytok és neked úgy jobb, akkor kérd meg a párodat hogy izgassa a csiklódat.
Ezen nincs miért aggódni, ezen nincs mit szégyellni, teljesen természetes.
Ha kifolyik a sperma a hüvelyedből az a gravitáció van. A párom utálja azt az érzést, az előző páromat kifejezetten izgatta - kinek hogyan jön be.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!