Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy szex közben nem érzek semmit csak a csiklómnál tudok orgazmust elérni?

Figyelt kérdés
És aktus után a sperma egy része kifolyik a hüvelyemből.16 éves vagyok nem az első partnerem
2008. szept. 25. 18:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"azért gondoltam arra h nem védekeznek,mert annyit nem tud h miért folyik ki a sperma...akkor szted érett a foggátlóra?ha szedne gondolom lenne annyi esze h miért folyik ki..."

Nem hiszem, hogy van összefüggés... Attól hogy én mondjuk ismerem a fafajtákat, nem biztos hogy a virágokat is...

2008. szept. 25. 19:15
 12/15 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes az ember...

Én vagyok a 18.32-es és a 18.53-as válaszoló. "Csak" 50% különbség van köztük. Pedig lényegében ugyanaz az értelme. De egyébként a 2. válaszom a MIMI.hu-n található /hüvelyi orgazmus.

Szerintem érdemes kutatni ebben a témában, sokan nem tudjuk nők, hogyan is működünk.

2008. szept. 25. 19:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Semmi baj veled, ha csak a csiklóddal tudsz elérni orgazmust. A legtöbb nő így működik, és ez teljesen jó. Szex közben izgasd magad az ujjaddal, ha olyan pózban vagytok és neked úgy jobb, akkor kérd meg a párodat hogy izgassa a csiklódat.

Ezen nincs miért aggódni, ezen nincs mit szégyellni, teljesen természetes.

Ha kifolyik a sperma a hüvelyedből az a gravitáció van. A párom utálja azt az érzést, az előző páromat kifejezetten izgatta - kinek hogyan jön be.

2008. szept. 25. 19:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Hátigen ezt szogtuk csinálni mi is.De nem is zavarna annyira ha le galább éreznék valamit ahüvelyemnél de egyáltalán semmi!!!!!!!!
2008. szept. 27. 17:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a kedvességedet 19:31 es válaszoló tök normális vagy!!!!
2008. szept. 27. 17:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!