Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lehet az, hogy szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy szex közben nem érzek semmit csak a csiklómnál tudok orgazmust elérni?

Figyelt kérdés
És aktus után a sperma egy része kifolyik a hüvelyemből.16 éves vagyok nem az első partnerem
2008. szept. 25. 18:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
Talán jobban kellene figyelned biológia órán, esetleg később kellett volna elkezdeni a szexet.
2008. szept. 25. 18:32
 2/15 A kérdező kommentje:
Téleg te mikor kezted?Tán 40 évesen
2008. szept. 25. 18:36
 3/15 anonim ***** válasza:
76%
én már 23éves vagyok 5 éve élek a férjemmel és még nekem sem volt hüvelyi orgazmusom pedig nem ő volt az egyettlen. lehet hogy több idő kellene. gondolom, hogy gyereket még nem akarsz tehát örülj ha a sperma kifolyik és nem marad bennt: ez amúgy azért van mert a földön a gravitáció uralkodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. szept. 25. 18:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hüvelyi orgazmus??

Mostanában megszaporodott azoknak a problémáknak a száma, amikor a férfiak „elvárják” a nőktől a hüvelyi orgazmust. Arra hivatkoznak, hogy az előző barátnőjüknek volt.

Pedig a Spektrum TV többször is adta azt a filmet, amiben bebizonyították, hogy a nők hüvelyében 1000x kevesebb érzőideg végződés van, mint a csiklójukban! Persze, hogy a csikló érzékenyebb! A Természetnél nincs bölcsebb! Ugyanis, ha a nők ugyanolyan érzékenyek lennének a hüvelyükben, hogy bírnák ki a szülés fájdalmát??

Nem véletlen az, hogy annyit hangsúlyozzuk az előjáték fontosságát! Hiszen a nők szexuális izgalma a szavakkal, tettekkel, a simogatással, csókolózással kezdődik és a csiklóingerléssel fejeződik be. Az orgazmus végső soron az agyban keletkezik, és onnan sugárzik szét az egész testbe, annak teljes ellazulását okozva. A hüvely az csak egy csatorna, amelyen keresztül az ondó a méhbe jut. Amikor egy nő szexuális izgalomba jön, természetesen már nem tudja megkülönböztetni, hogy pontosan hol jó, ezért a csikló és a hüvely közelsége miatt érezhet „hüvelyi orgazmust”. Ehelyett bizony agyi orgazmusa van! De ennek keletkezésében a csikló sokkal nagyobb szerepet játszik, mint a hüvely.

A férfiak szeretik azt hinni, hogy az ő nemi szervük okozza a nőknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!

Hát erre gondoltam, kedves kérdező!

2008. szept. 25. 18:53
 5/15 anonim ***** válasza:
3%
16 vagyok,nem az első partnerem..büszke lehetsz magadra kiscsaj...és nem is védekeztek?gratu nektek!
2008. szept. 25. 18:57
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ritka a nőknél a hüvelyi orgazmus, és általában legalább 2-3 év gyakorlattal lehet elsajátítani. (Igen, tanulni kell!) Az pedig hogy kifolyik a sperma, természetes, mert hát folyadék, hova máshova is folyna ha pl állsz, ülsz.
2008. szept. 25. 18:58
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Kedves 18:57-es válaszoló! Honnan veszed, hogy nem védekeztek? Nem csak óvszer van a világon...
2008. szept. 25. 19:02
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Én 20éves vagyok, és nekem sem volt soha hüvelyi orgazmusom. Úgy szoktuk csinálni, hogy közben izgatom a csiklóm és így csikló orgazmusom lesz ugyan, de sokkal intenzívebb, mintha csak simán ingerelné ;)
2008. szept. 25. 19:06
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig a 18:53-as válaszolónak írnám, hogy végre megfogalmazta azt, ami engem is idegesít már egy jó ideje. Akárhová megyek mindenhol azt látom, h. hüvelyi orgazmus így meg úgy, segítség, nekem nincs, mi lesz most? Istenem, pedig csak egy kicsit mélyebben kéne érdeklődni a biológia iránt és utána próbálkozni, ha már a gyakorlatban művelik a dolgokat...:P
2008. szept. 25. 19:07
 10/15 anonim ***** válasza:
59%
azért gondoltam arra h nem védekeznek,mert annyit nem tud h miért folyik ki a sperma...akkor szted érett a foggátlóra?ha szedne gondolom lenne annyi esze h miért folyik ki...
2008. szept. 25. 19:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!