Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nemátalakító műtét után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemátalakító műtét után elélvezés?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy férfi, aki nővé operáltatja magát és nemátalakító műtétet is kér. Ezt követően milyen lesz szex közben? Ugyanúgy elélvez, mint amikor még férfi volt, és ha igen, ugyanúgy ondó távozik a hüvelyéből? Ilyen műtét során a heréket meghagyják valahogy, vagy eltávolítják?
2016. máj. 29. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
A fülből spriccel a sperma egy ilyen műtét után köztudottan. Kettős fronthatás esetén a balból sokkal intenzívebben!
2016. máj. 29. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
mivel a ferfi a makk izgatasa altal jut el at orgazmusig igy nem atalakitas soran az orgazmusrol le kell mondania hacsak nem analisan oldja meg. Illetve igen a gereket is eltavolitjak ilyenkor es mivel a hereben kepzodik az ondo igy tobbet nem fog sperma tavozni a nemiszervebol. Biologiaval hogy allsz kerdezo? ;)
2016. máj. 29. 20:37
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

hülyeség

ugyanúgy lesz orgazmusa, mert a makk részét beépítik a vaginába, ah érzőidegek az orgazmusért felelős központtal ugyanúgy össze lesznek kötve...

ilyen műtét során a heréket és a prosztatát is eltávolítják

nem, nem fog ondó folyni a hüvelyből, mindazonáltal szárazabb lesz, mint egy biológiailag ,,készített" punci, ezért sok síkosítást igényel, de egyáltalán nem vennéd észre hogy műpunci, ha benne járnál hidd le nekem

(beszéltem már férfiakkal akik voltak transz nőkkel és semmi különbség nincs a biológiai nőkkel való együttlétek során, csupán az, hogy a hüvely sok síkosítást igényel, mert szárazabb)

2016. máj. 29. 20:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
https://www.youtube.com/watch?v=F0z74CnANjo így oldják meg (vigyázat gyomor kell hozzá)
2016. máj. 29. 20:48
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
53%
Én is úgy tudom, hogy ma már meg tudják oldani, hogy élvezze is a szexet. Elég brutális dolog, nem tudom hogy lehet ilyenbe belemenni.
2016. máj. 29. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Van amelyik neo‐vagina tud rendesen is nedvesedni, anatómiától, orvostól és a műtéti eljárástól függ minden, ennyi.
2022. júl. 16. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!