Varicocele (HEREVISSZÉR TÁGULAT) műtét után az 5. napon maszturbáltam. Segítség?
Jól tetted,már a 3. kon is megtehetted volna .
Nincs rá különösebb hatással .
Szia! Hú, nagyon örülök, hogy ezt kiírtad, mert nagyon kapóra jött ez a kérdés. Engem egy hete műtöttek, azt mondták, két hétig nem lehet szex, és nekem sikerült kibírnom az első hetet önkielégítés nélkül... bár hozzáteszem, iszonyú nehéz volt. Amúgy érdekes, nekem is az 5. napon volt az, hogy a legjobban rámjött, és azt hittem, nem fogom kibírni...
Örülnék, ha majd leírnád, hogy végül is hogy vagy, mi történt.
21. Én nem csináltam, bár qrva nagy volt a vágy, és tegnap pl. egész délelőtt állt a farkam... amúgy nálam az a gond, hogy volt frenulotomia-műtétem is (a fitymából jövő "fék" meghosszabbítása), és annak be kell gyógyulnia, és árthat neki, ha erőltetik.
Amúgy nem tudom, miért, de tegnap este úgy elkezdett sajogni órákig a herém, hogy csak fetrengtem...
Laparoszkos műtét volt?
Mert nekem igen és én is 5 napot bírtam egyenlőre megvagyok
De remélem nem gáz mert azóta el telet egy nap és hát.... Kéne repeta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!