Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a talilap.hu-ról?
Figyelt kérdés
Létezik, hogy ilyen jó csajok szexuális kalandot keressenek az interneten, ingyen és csak az öröm kedvéért? Szerintem ilyen jó csajok bárhol és bármikor kapnak pasit, nem kell az arcukat is mutató képeket tenniük a netre ahol könnyen lebukhatnak.
Vagy ez egy rejtett prosti hirdetés?
Van bárkinek bármilyen konkrét tapasztalata?
2016. máj. 28. 13:43
1/3 anonim válasza:
Komolyan van olyan, aki bedől ennek az oldalnak?
3/3 anonim válasza:
nagyon nagy kammer oldal :D nekem ráment egy kicsi mire észbe kaptam. :D mivel több "nőnek" is írtam, az se biztos, hogy az írt vissza. majdnem mindegyiknek megegyezett a szókincse, meg a megfogalmazása. sztem innen elég egyértelmű a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!