Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azért csalt meg a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért csalt meg a barátom, mert kicsi a mellem?

Figyelt kérdés

70A-s mellem van, 4 éves korom óta balettozom, szóval vékony is vagyok (40 kg), szerintem ez a méret arányos a testalkatomhoz. Viszont a barátom folyton a nagymellű nőket bámulja az utcán, még akkor is, ha nagyon csúnyák vagy kövérek. Ez elég sértő, mert azok a nők sokszor nem is néznek ki túl jól, csak a nagy mellük miatt csorgatja rájuk a nyálát...

Most pedig elmondta a bátyám, hogy látta a barátomat tegnap éjjel egy diszkóban, amint egy csajjal csókolózott meg taperolta, aztán együtt távoztak. Számomra elég egyértelmű, hogy mi történhetett. A bátyám ismeri a lányt, mutatott róla fotókat facebook-on és nem volt túl gyönyörű, csak hatalmasak a mellei. Szóval szerintetek is azért csalt meg, mert elege van a kis mellemből?

2016. máj. 28. 13:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért mert hülye vagy.
2016. máj. 29. 04:38
 12/17 Kelemen Kabátban ***** válasza:
Igen elképzelhető, hogy az is közrejátszik.Nem vagyunk egyformák.Én pl. a kifejezetten kis mellű csajokat kedvelem.Én 10 nagymellű csajra sem cserélnélek le tuti.
2016. máj. 29. 10:48
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Persze utolsó. Nyilván ezt Írod nert sose volt csajod. Most azt hiszed ettől jó fiú leszel?
2016. máj. 29. 15:45
 14/17 anonim ***** válasza:

valószínű.

de te nem láttad...

amúgy a barátod szóvá tesz,hogy lapos vagy, vagy csak bámulja a kannákat?

2016. máj. 29. 18:56
 15/17 Scav ***** válasza:

Ne görcsölj ezen. Nagyon sokan a nagy melleket szeretik, nagyon sokan a kicsiket. Nagyon sokan a közepeseket. Valakiknek meg mindegy, nem ez az első nekik.

1.

Szerintem a barátod most jött rá, hogy neki a nagy tetszik, eddig a szerelem elvakította és tetszettek a tieid is. Elszállt a rózsaszín köd és már nem tetszik neki annyira a tiéd.

2.

A kis mell tetszett neki mindig is, csak olyan típus, aki hamar megunja a másik embert és változatosságra vágyik, kíváncsi a nagy mellekre. Tudod, van az, hogy a rántott hús a kedvenced, de ha minden nap azt eszel, akkor egyre jobban kívánod a pörköltet. (Szar hasonlat, de remélem érted, mit akarok mondani)

Szerintem még fiatal a barátod, lehet te is és még nem igazán tudjátok, mit is akartok igazából. Lehet inkább szakítani kéne, úgyis lesz másik fiú/férfi, aki a te testedért fog rajongani. Ez biztos.

Mindegy a mellméret, mert ha a kis melleidért is hagynak ott, képzeld el, hogy van olyan, akit a nagy melleiért (is) hagynak el.

Az én feleségem kis mellű volt, a terhesség alatt felszedett pár kilót, a nagyja mellre ment. Alig kívántam még a szülés után is. Már jár edzeni, elkezte visszanyerni a régi, sportos formáját (a kis mellekkel együtt) és egyre jobban kívánom megint.

Ez ilyen. A jó párt kell megtalálni és kitartani mellette. Ez most valószínűleg neked nem jött össze. Majd lesz jobb.

33F

2016. máj. 29. 22:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Milyen magassággal társul ez a 40kg?
2016. máj. 31. 17:32
 17/17 Scav ***** válasza:

#16 Köze nincs hozzá. 40 kilóval biztosan nem túlsúlyos, Tehát valószínűleg vékony lány kis mellekkel. Itt a barátja a bűnös, mert vagy nem szereti a kis melleket de örült az ingyen puncinak az elején, vagy szereti a kis melleket, de most már vágyik a változatosságra, mert olyan típus.

Kérdező: olyan férfit kell keresni, aki szereti a kis melleket (sok van) és mellé legyen hűséges (nehezebb ügy). Mindig változtatni kell a szexuális életen, legyen izgalmas.

Normális esetben ez mellmérettől független. Csak a jó férfit fogd ki. Aki nem azért jön veled össze, mert jó leszel te is, ha nincs más, hanem azért, mert ez a megfelelő testalkat, mellméret, amit szeret és a személyiséged is bejön neki. Innentől kezdve csak kísérletezni kell az ágyban. ;)

2016. jún. 2. 23:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!