Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Azért csalt meg a barátom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért csalt meg a barátom, mert kicsi a mellem?

Figyelt kérdés

70A-s mellem van, 4 éves korom óta balettozom, szóval vékony is vagyok (40 kg), szerintem ez a méret arányos a testalkatomhoz. Viszont a barátom folyton a nagymellű nőket bámulja az utcán, még akkor is, ha nagyon csúnyák vagy kövérek. Ez elég sértő, mert azok a nők sokszor nem is néznek ki túl jól, csak a nagy mellük miatt csorgatja rájuk a nyálát...

Most pedig elmondta a bátyám, hogy látta a barátomat tegnap éjjel egy diszkóban, amint egy csajjal csókolózott meg taperolta, aztán együtt távoztak. Számomra elég egyértelmű, hogy mi történhetett. A bátyám ismeri a lányt, mutatott róla fotókat facebook-on és nem volt túl gyönyörű, csak hatalmasak a mellei. Szóval szerintetek is azért csalt meg, mert elege van a kis mellemből?

2016. máj. 28. 13:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Szia!

Lehet a báttyád hazudik,mert nem szimpatikus Neki a barátod,akár ez is előfordulhat.

De lehetséges igen,vannak különböző fétisek,van akinek a szőke haj,van akinek a nagy mell.

Csak azt nem értem,hogy akkor miért volt Veled.

2016. máj. 28. 13:43
 2/17 anonim ***** válasza:

Nem látunk bele a barátod fejébe! De ha csak ez elég neki az új kapcsolathoz, akkor ne sajnáld a pasit!

De a kis ciciket is lehet simogatni, puszilgatni és van sok pasi aki ezekért van oda!

2016. máj. 28. 13:44
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem! Azért csalt meg a barátod (remélem mostmár csak exed) mert egy gerinctelen patkány! És mert nem szeretett. Ha valaki igazán szeret az nem fog megcsalni, soha semmilyen körülmények között. És erre az sem mentség, h be volt rúgva. De tovább megyek, ha igazán szeret, akkor nem fog elmenni nélküled bulizni önszántából, ha meg valami olyan dolog miatt megy, mert muszáj (Pl céges rendezvény) akkor is azon lesz, h mielőbb veled legyen, és nem teremt olyan szitukat, h bárkivel flörtöljön, vagy ilyesmi. Szerintem ne sajnáld azt a férget, mert jobbat érdemelsz!
2016. máj. 28. 13:44
 4/17 anonim ***** válasza:

Vigasztalódhatsz nálam,nekem a fenék a fontos:D

Komolyra fordítva,elég felszínes az ilyen ember,ha ezért szakít soha nem is szeretett...

2016. máj. 28. 13:52
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha megcsalt akkor remélem hogy ezek után kibaxtad.
2016. máj. 28. 14:00
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Szegény csajt megcsalta a barátja, Ti meg egyből a mellét néznétek vagy felajánlkoztok neki :D

Amúgy nem hiszem, hogy a melled miatt csalt volna meg. Aki ilyen típusú akár férfi akár nő a tökéletes párja mellől is félrelép.

2016. máj. 28. 14:24
 7/17 anonim ***** válasza:

valószínű hogy nem vagy neki egy nagy vizuális élmény ha valóban igazad van, én csak azt nem értem, hogyha van egy ilyen csaj mint te, akkor miért jönnek össze vele olyanok akiknek ez nem vonzó, miért nem hagyják meg olyanoknak mint amilyen én is vagyok, és kismell pártiak.

Nem arra célzok hogy nekem hanem a hozzám hasonló felfogású kismell orientált srácoknak.

2016. máj. 28. 14:26
 8/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha 55-60 kg lennél nagyobb mellekkel, akkor pont olyan törékeny lányok után futna, mint te. Mindig az kell neki, ami nincs. Nem érdemel meg téged!
2016. máj. 28. 14:46
 9/17 anonim ***** válasza:
10%
40 kg???? Jezus ne haragudj de en megijednek toled :S hat ha a batyad igazat mond akkor sajnalom de legalabb kiderult :) nem ferfi o csak egy selejt lobogjon a szemed elott ez es ne erdekeljen hogy miert csalt meg! Ha szeretett volna nem csal meg ennyi :) 19/f viltam
2016. máj. 28. 14:46
 10/17 anonim ***** válasza:

Neked kicsi van, gondolom ezzel nem mondok újdonságot. A pasid meg kb úgy lehetett a bámulásnál, hogy a tiedet fogja, csókolgatja,stb, akkor már nézhesse másét is. Gondolom te meg csak azt veszed észre, amikor a nálad nagyobbakét nézte meg.Hogy miért? Talán a komplexusaid miatt.Mert ebből biztos van valamennyi...

Aztán ha igazságos akarok lenni, mindenki megnézi a nőket. Van aki a jó feneket, van aki a nagy melleket, van aki a szép arcot. Ezért talán még nem kell elítélni minket.

Azért inkább, ha ezt tapintatlanul teszi a szemed láttára.

De a megcsalás más.

Szerintem neki más jött be mint ami neked van, vagy egyszerűen már más kellett neki. A "változatosság" dolog. Nem minden férfi van így ne aggódj.

Szerintem olyan pasit fogtál ki, aki nem volt rád tekintettel kb semmiben. Aki annyiba se vesz, amennyibe itt írtad, azzal kár lenned.

Keress egy olyat aki téged szeret, és nem a melleid, vagy a feneked.

2016. máj. 28. 15:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!