Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok? A párotok csupaszon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? A párotok csupaszon szereti a nemiszerveteket? Mivel szőrtelenítitek? (előnyök-hátrányok? )

Figyelt kérdés
2016. máj. 28. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Az én pasim csupaszon,előnye hogy szép,higénikus,hátránya hogy nagyon érzékeny ott a bőr,és borotválkozás után,begyullad gyakran a szőrtüsző,és azon felül hogy kellemetlen,még csúnya is,de ha megfelelően van kezelve,például:púderrel,szőrtelenítés utáni krémmel,akkor szép.Egyébként nekem is szőrös volt egy jó darabig,de a férfiak reakciójából ítélve,nem nagy kereslet van már rá....

19/L

2016. máj. 28. 13:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Az enyém szőrösen szereti, esetleg fazonra nyírva. Egyedül a nyalásban zavarhatná, de azért nem vagyok annyira oda, ezért ritkán van.

Előnye meg, hogy nem kell ott is szőrtelenítenem, és nem szenvedek amikor nő vissza. És az, hogy a csupasz higiénikusabb hatalmas baromság. Sosem maradt még koszos vagy büdös a puncim, plusz nemibetegségem sem volt még soha.

2016. máj. 28. 13:00
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem fazonírozott. :) A csupasz kislányos szerintem. Eddig semelyik partnerem sem zavarta, azt sem, aki csupaszmániás. ;)

Borotválom. :)

2016. máj. 28. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Alul csupasz, a dombon nem. Epilálom.

37N

2016. máj. 28. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Teljesen csupasz, így is szereti. Gyantázom.
2016. máj. 28. 14:29
 6/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Az én pasimnak mindegy.
2016. máj. 28. 14:33
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
Én nem tudom hogy szereti, vagyis az enyém csupasz és szereti de nem tudom mit szólna ha szőrös lenne, lehet akkor is szeretné. Nem beszéltünk róla. Én borotválom az egészet. Hátránya hogy mikor elkezd nőni és nem borotválom azonnal újra le akkor borostás. De ha szex van mindig leborotválom, borostásan nem hagyom. Én sudocremet vagy neogranormont kenek rá utána és így soha nem gyullad be a szőrtüsző.
2016. máj. 28. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Csupaszon "kapta",nem volt vele problémája.IPL géppel van szőrtelenítve.Az előnye hogy sosem szőrös (még csak nem is borostás),a hátránya,hogy havonta egyszer sokáig kell tökölnöm vele (itthoni gépet használok).
2016. máj. 28. 17:09
 9/9 A kérdező kommentje:

akik epilálják...

utána nem lesznek szőrbenövések, és gyulladások?

valamint:nem fáj nagyon, amikor szeditek, nem vérzik?

nekem nagyon sok szőröm van, fogalmam sincs, mivel írtsam, hogy jó legyen

2016. máj. 29. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!