Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? A párotok csupaszon szereti a nemiszerveteket? Mivel szőrtelenítitek? (előnyök-hátrányok? )
Az én pasim csupaszon,előnye hogy szép,higénikus,hátránya hogy nagyon érzékeny ott a bőr,és borotválkozás után,begyullad gyakran a szőrtüsző,és azon felül hogy kellemetlen,még csúnya is,de ha megfelelően van kezelve,például:púderrel,szőrtelenítés utáni krémmel,akkor szép.Egyébként nekem is szőrös volt egy jó darabig,de a férfiak reakciójából ítélve,nem nagy kereslet van már rá....
19/L
Az enyém szőrösen szereti, esetleg fazonra nyírva. Egyedül a nyalásban zavarhatná, de azért nem vagyok annyira oda, ezért ritkán van.
Előnye meg, hogy nem kell ott is szőrtelenítenem, és nem szenvedek amikor nő vissza. És az, hogy a csupasz higiénikusabb hatalmas baromság. Sosem maradt még koszos vagy büdös a puncim, plusz nemibetegségem sem volt még soha.
Nekem fazonírozott. :) A csupasz kislányos szerintem. Eddig semelyik partnerem sem zavarta, azt sem, aki csupaszmániás. ;)
Borotválom. :)
Alul csupasz, a dombon nem. Epilálom.
37N
akik epilálják...
utána nem lesznek szőrbenövések, és gyulladások?
valamint:nem fáj nagyon, amikor szeditek, nem vérzik?
nekem nagyon sok szőröm van, fogalmam sincs, mivel írtsam, hogy jó legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!