Lányok, ti hogyan szőrtelenititek a nemiszerveteket?
én leborotválom és aztán 2 napig tabu a sex :(
ja és amúgy a borotvától egy tőből már van hogy 2 száll ál ki sajnos szal dúsul mától én is megpróbálom lefagyasztani vmivel :D
AMÚgy azt mondják a meleg bőrből sokkal könnyebben kijn a szőrszál
akkor most hogy van ez?!
15:38-as neked miért tabu 2 napig a szex???
én borotválom és sztem jó, epilátorba belese merek gondolni
ajvé... én soha többet borotvával!!!! szépen havonta kozmetikus, intim gyanta, kb 2000 forint és 1 hónapig-másfélig tuti jó. Ha kérsz a kozmetikustól speciális kenőcsöt, ami hámosít, de az biztos, hogy ajánlani tud neked, akkor pedig pihepuha is maradsz.
Borotvával kezdtem, és évekig azzal csináltam, amíg egy komplett sündisznó nem lettem... nagyon megerősíti és be is gyullad.
Megéri szerintem fél órát és 2000 forintot havonta. Ja, és ritkul is, 1 év rendszeres kezelés után nagyon látványosan... ;-)
Utolsó kommentelő: te hova jársz fazont gyantáztatni? Nem fáj? Csak, mert én is gyantáztatom, de csak oldalt és fent, meg hátul, ott még kibírható :).
A többit - amikor szükséges - én is borotválni szoktam, de valóban erősíti a szőrt, és hamar vissza is nő.
hát, én 3.ker.-be Flórián áruház tetején "rendel" a kozmetikusom. Csak ajánlani tudom! Hát figyelj, természetesen fáj, de kibírható és megéri. Én legalábbis úgy érzem, és a párom is. :-) nyílván szeretnék és is 0 forintért fájdalom nélkül mindig esztétikusan fazonírozott lenni, de ez itt a föld... ;-)
Ha gyakorlott kezű kozmetikus csinálja, akkor a lehető legalaposabb lesz és gyorsan túl is leszel rajta. Ez a legfontosabb. Nekem is volt olyan, aki után konkrétan véraláfutásos lettem... :-S ha gondolod, megadom az én kedvencem elérhetőségét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!