Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önmegtartóztatás okozhat bajt odalent?
Figyelt kérdés
Még régebb volt, hogy kb két hónapig nem maszturbáltam, és közben egyeltalán nem volt nedves éjszakám. Szóval ha nekem nem jön ki éjjel, akkor hosszabb önmegtartóztatásnál lehet baj?2016. máj. 28. 12:37
1/5 anonim válasza:
Én 2 hete nem önkielégítettem és engem is érdekel a válasz..
2/5 Deflohelp válasza:
Nem, erre szolgál a spontán (általában éjszakai) magömlés.
Fájdalmat okozhat viszont a férfiaknak, ha hosszabb felingerelt állapot után elmarad a kielégülés (blue balls syndrome).
3/5 anonim válasza:
Nőknek is fájdalmat okozhat (alhasi vérbőség)
5/5 anonim válasza:
Pár év után elvileg elmúlik az igény rá. Én is most kezdtem el, elhatároztam h soha az életbe nem csinálom többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!