Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nemi önmegtartóztatás okozhat-...

Nemi önmegtartóztatás okozhat-e valamilyen mentális rendellenességet?

Figyelt kérdés
Pár éve döntöttem el hogy teszek egy fogadalmat. Magyarán soha többet nem fogok szexelni. Azóta egy kicsit úgy érzem kezdek becsavarodni.

2014. jan. 20. 15:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Naná, hogy okozhat. Fizikálisat is.

Miért tettél ilyen fogadalmat?

2014. jan. 20. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
igen okozhat és egyáltalán nem egészsges.
2014. jan. 20. 16:03
 3/7 A kérdező kommentje:
Elég sokat fogytam, meg ideges is vagyok egyfolytába. Nők társaságában meg már szorongok is. Volt egy dédimamám aki nagyon szeretett de sosem viszonoztam neki, aztán pedig egyszercsak hirtelen meghalt. Nagyon vallásos volt. Akkor nem bírtam a lelkiismeretemmel elszámolni, de még most is bennem van ez a dolog hogy ilyet tettem. Úgy megy el valaki hogy a másik le se sz*rja.
2014. jan. 20. 16:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és mellesleg a prosztatám is bevan gyulladva, gondolom a nemi élet hiánya miatt. Nem értem, a katolikus papok hogy bírják ezt?
2014. jan. 20. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsáss, de ez egy nagyon buta fogadalom volt. Mennyi idős vagy? Gondolom nincs párkapcsolatod...úgy tervezed, hogy nem is lesz? Szerinted hány nő fogja díjazni a fogadalmad? Elmondom: egy sem, tehát egész életedre egyedül leszel és magányos. Tényleg ezt szeretnéd? Egy ilyen fogadalom nem fog változtatni a nagymamáddal való viszonyodon.
2014. jan. 22. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
*dédimamád...de ez a lényegen nem változtat.
2014. jan. 22. 15:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nemtudom de kezdem látni hogy ennek semmi értelme, csak önsajnálgatás. Mennem kell és élnem kell az életemet, Ő meghalt, de az élet megy tovább. Bárcsak elmondhatnám Neki hogy mennyire sajnálom, de már nem tudom. Csak bízom benne hogy jó halála volt, nem voltam ott mellette az utolsó percekben, de aztmondták szépen csendben elaludt.
2014. jan. 25. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!