Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugy vettem ki anyam szavabol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugy vettem ki anyam szavabol h tudja h lefekudtem egy fiuval. Nem mondta csak vonatkoztatot ra meg kerdezek rola h mikor szeretnem elveszteni a szuzesegemet de nem mondtam semmit. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 25. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálj? Beszélj Anyuddal :) Egy lánynak az Édesanyja a legjobb barátnője! Ha elvesztetted azt is megmondhatod Neki, hogy na Anya ez volt, így volt, de védekeztünk nem volt semmi baj... stb.. Ha meg nem, azt is, hogy még nem, de van barátom és szeretem, ő is engem, szóval szeretnék vele lefeküdni.. ennyi az egész :)

Tudod.. aki beszél, azt mindig megértik! :)

Ui: írhatnál értelmesebben is, de még éppen ki tudtam olvasni :P

2008. szept. 25. 16:31
 2/4 A kérdező kommentje:
koszi,hat megprobalom elmondani lehet nehez lesz de megkell egyszer mondani
2008. szept. 25. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szüzességből nem kell státuszszimbólumot csinálni... ha már elvesztetted, akkor már úgysem tehet semmit ellene :)
2008. szept. 25. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha elmondod neki akkor a jövőben engedékenyebb lesz szerintem. Jobb ha megbeszéled az ilyesmiket anyáddal, így mindig lesz kihez fordulni tanácsokhoz.
2008. szept. 26. 00:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!