Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már tinderen se sikerült összehozni egy szexet, örök szüzességre vagyok ítélve?
26 éves férfi vagyok, és szűz.
Tinderen se jött össze szex, pedig dobott ki egyezést, de vagy a beszélgetés szakadt meg, vagy nem válaszoltak.
Ki kell, hogy ábrándítsalak! A Tinder sem egy csodaszer! Inkább személyesen próbálkozz mint virtuálisan!
Állj fel a gép mögül és menj társaságba, szórakozni, ismerkedni!
És mégis miből gondoltad, hogy ott majd menni fog? Ha valaki a Balatonban nem tud úszni, az a Bajkál-tóba is belefullad. Nem helyszín alkalmatlan, hanem te. Magadon, a te hozzáállásodon kell változtatnod.
Megnyugtatásul közlöm, hogy senki sem úgy születik, hogy tud csajozni. Mindenki a saját kudarcaiból tanulva jut el a punciig. Evolúció nagymester így szűri meg a versenyben indulókat.
15:
De a Vörös-tengerbe nem fullad bele, mert annak olyan magas a sótartalma, hogy az ember is fennmarad a tetején akkor is ha nem tud úszni :D
A kérdezőnek a Tinder lett volna a Vörös-tenger.
Én szoboszló és környékéről ismerkednék.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!