Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha már tinderen se sikerült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már tinderen se sikerült összehozni egy szexet, örök szüzességre vagyok ítélve?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok, és szűz.

Tinderen se jött össze szex, pedig dobott ki egyezést, de vagy a beszélgetés szakadt meg, vagy nem válaszoltak.

2016. máj. 27. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Menj el prostizni:)
2016. máj. 30. 08:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Azt azért mégse, meg sok veszély van benne.
2016. máj. 30. 10:43
 13/18 anonim ***** válasza:

Ki kell, hogy ábrándítsalak! A Tinder sem egy csodaszer! Inkább személyesen próbálkozz mint virtuálisan!

Állj fel a gép mögül és menj társaságba, szórakozni, ismerkedni!

2016. jún. 5. 22:27
 14/18 A kérdező kommentje:
De épp ez az. hogy személyesen se ment, ezért megprobáltam a tindert, de hát ott se.
2016. jún. 5. 23:04
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

És mégis miből gondoltad, hogy ott majd menni fog? Ha valaki a Balatonban nem tud úszni, az a Bajkál-tóba is belefullad. Nem helyszín alkalmatlan, hanem te. Magadon, a te hozzáállásodon kell változtatnod.

Megnyugtatásul közlöm, hogy senki sem úgy születik, hogy tud csajozni. Mindenki a saját kudarcaiból tanulva jut el a punciig. Evolúció nagymester így szűri meg a versenyben indulókat.

2016. jún. 6. 08:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

15:

De a Vörös-tengerbe nem fullad bele, mert annak olyan magas a sótartalma, hogy az ember is fennmarad a tetején akkor is ha nem tud úszni :D

A kérdezőnek a Tinder lett volna a Vörös-tenger.

2016. jún. 6. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Írd le mi volt a gond mikor élőben ismerkedtél. Hátha tudunk segíteni.
2016. júl. 6. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Én szoboszló és környékéről ismerkednék.

25f

2016. aug. 5. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!