Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha már tinderen se sikerült...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már tinderen se sikerült összehozni egy szexet, örök szüzességre vagyok ítélve?

Figyelt kérdés

26 éves férfi vagyok, és szűz.

Tinderen se jött össze szex, pedig dobott ki egyezést, de vagy a beszélgetés szakadt meg, vagy nem válaszoltak.

2016. máj. 27. 16:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Áhhh.... ne abból ítélj, az egy szar....

Ismerősökkel lehet leginkább...

Ismeretlennel szinte csak előben, nem neten...

2016. máj. 27. 17:01
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem szüzességre vagy ítélve, csak szimplán hülye vagy...
2016. máj. 27. 17:10
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

A Tinderen meglepő módon a legtöbb lány nem azonnali szexért van fent.

Ha úgy ismerkedsz, hogy egyből szexet akarsz, biztos nem jön össze semmi

2016. máj. 27. 17:27
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

amúgy fura..de nekem elsőre összejött a szex tinderen;DD Persze utoljára is.

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, eléggé sok közös volt bennünk..Aztán felhoztam hogy van e kedve találkozni és ha szimpi vagyok akkor szexelni, igent mondott. Mit ne mondjak eléggé meglepődtem. Azóta is tartjuk a kapcsolatot.:)

2016. máj. 27. 17:33
 5/18 anonim ***** válasza:
74%
Hú, bakker, ha már a tinderen se sikerült összehozni egy szexet, pedig dobott ki egyezést, nem is értem, mit vársz az élettől. Azta!
2016. máj. 27. 18:28
 6/18 anonim ***** válasza:
82%

Én is tetszikelek Tinderen, nem vagyok se nyeszlett, se ronda, se idióta.

Mégsincs párom Tinderen. Egy sem.

A nők nem jönnek rám, nem értem...

2016. máj. 27. 18:59
 7/18 A kérdező kommentje:

Csak irtam, hogy már tinderen se, mert ott keresnek szexet.

Én megszoktam kérdezni a csajokat, hogy mi célból vannak fenn, azt a választ kapom, hogy kapcsolatot (hosszú) keresnek és elegük van azokból a férfiakból, akik csak szexet akarnak, és ugye én se vagyok ilyen.

2016. máj. 27. 19:07
 8/18 A kérdező kommentje:

Mármint kérdezik, hogy ugye én se vagyok ilyen?

Szóval ők se szexelni akarnak, hanem komoly kapcsolatot, de az se jön össze.

2016. máj. 27. 19:08
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Rosszul csinálod!

A nők is akarják a szexet és akármilyen meglepő, sok nő benne van az alkalmi szexben is, ha nem kell azért éreznie, hogy ezért őt most egy könnyűvérű lotyónak nézik majd.

Viszont ha direktben rákérdezel, akkor nyilván azt fogják mondani, hogy komoly kapcsolatot keresnek, meg elegük van abból, hogy mindenki csak szexelni akar már ismeretlenül is. A nők többsége egyszerűen nem így működik, nem egy tárgy, hanem egy olyan lény, akit az érzelmei irányítanak. Hidd el, egy komoly kapcsolat elé befér egy-két olyan srác, aki szimpi, aranyos, de azért nem kötné össze vele az életét.

Elég ha a szex csak alakul magától.

2016. máj. 27. 20:13
 10/18 anonim ***** válasza:
62%

Utolsó, alapvetően jó az, amit írsz, de tuti, hogy nőnemű vagy. Kevered az okot az okozattal.

"egy komoly kapcsolat elé befér egy-két olyan srác, aki szimpi, aranyos,"

Ezzel azt sugallod, hogy szándékosan lefekszel Tibivel, Lacival, hogy azután Bálinttal holtodoglan-holtomiglan...

Holott valójában arról van szó, hogy keresgélsz. Keresed azt a pasit, aki az élteted párja lesz. Bízol benne, hogy Tibi lesz az, ezért lefekszel vele. Kiderül, hogy tévedés volt, keresgélsz tehát tovább. Belebotlasz Laciba. Megint felcsillan a remény, de megint csalódnod kell. Közben persze tanulsz és tapasztalsz. Végül megérkezik Bálint, és végre leszáll a rózsaszín köd...

2016. máj. 28. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!