Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyógyászati kérdéseket tanulmányozva a következő megállapítást tettem. Igen, tettem. Lásd alább. Rövid lesz. Tényleg. A kérdés: helyesen látom a helyzetet?
Figyelt kérdés
1) számos tévhit, téves információ kering, sok a zűrzavar a fejekben
2) minden nő szervezete másképp reagál a fogamzásgátlókra, ezért mások tanácsa nem hogy hasztalan, akár káros is lehet
3) a nők (egyébiránt a férfiak is) talán lustaságból nem olvasnak (inkább könyvekben, mint neten, ahol sok a téves információ) utána a védekezés mikéntjének, mielőtt nemi életet élnek, nőgyógyász szakorvoshoz pedig félnek elmenni (különösen esetleges nemi baj esetén)
4) alapvető biológiai ismeretek súlyos hiányosságát vélem felfedezni
Természetesen az imént megállapítottak nem mindenkire vonatkoznak. Akinek nem inge, ne vegye magára.
2016. máj. 27. 02:25
11/11 A kérdező kommentje:
Hogy-hogy és? Diagnosztizáltam a problémát. Egyedül megoldani nem tudom. Annyit tehetek, hogy akinek csak tudok, legjobb tudásom szerint válaszolok a kérdésére.
2016. máj. 27. 14:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!