Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőgyógyászati kérdéseket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyógyászati kérdéseket tanulmányozva a következő megállapítást tettem. Igen, tettem. Lásd alább. Rövid lesz. Tényleg. A kérdés: helyesen látom a helyzetet?

Figyelt kérdés

1) számos tévhit, téves információ kering, sok a zűrzavar a fejekben

2) minden nő szervezete másképp reagál a fogamzásgátlókra, ezért mások tanácsa nem hogy hasztalan, akár káros is lehet

3) a nők (egyébiránt a férfiak is) talán lustaságból nem olvasnak (inkább könyvekben, mint neten, ahol sok a téves információ) utána a védekezés mikéntjének, mielőtt nemi életet élnek, nőgyógyász szakorvoshoz pedig félnek elmenni (különösen esetleges nemi baj esetén)

4) alapvető biológiai ismeretek súlyos hiányosságát vélem felfedezni

Természetesen az imént megállapítottak nem mindenkire vonatkoznak. Akinek nem inge, ne vegye magára.

2016. máj. 27. 02:25
1 2
 1/11 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:

Just make it clap! *clap*

Jól látod.:D

2016. máj. 27. 02:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Tökéletesen leírtál mindent.

A legtöbben még arra se veszik a fáradtságot, hogy egy orvosi honlapon, vagy wikin utána nézzenek az anatómiának és a pearl-indexnek.

Az orvoshoz meg pláne nem akarnak elmenni, aztán meg szenvednek, és sírnak. Holott szégyenlősség helyett venni kellene a bátorságot, hogy vállald a "felelősséget" a hülyeségeidért vagy baleseteidért, és megoldd a problémát.

Nem fogják fel, hogy lehet, hogy kínos, de ha nem teszik meg veszélyeztetik magukat, esetleg másokat.

2016. máj. 27. 03:18
 3/11 anonim ***** válasza:
5%

Hát, nem tudom mit vártál...

egy olyan világban, ahol az ezotéria virágzik, ahol több pénzt adunk a kuruzslóknak, mint a hivatásos orvosoknak. Ahol több ember életét követeli a gyógyszer túladagolás, mint az autóbaleset. Ott, ahol az afrikai országok felében az összes nő megcsonkítja saját nemi szervét esztétikai okokból, vagy ahol az USA, Dél-Korea, Fülöp-szigetek (és egyre több ország) a fiai 80%-át körbemetélik azzal az indokkal, hogy túl sokat maszturbálnak. Mexikóban, - ahol már csaknem az ÖSSZES felnőtt túlsúlyos vagy súlyosan kövér -, tudnak a mentségükre azzal érvelni, hogy ez csak "genetika". Egy olyan világban élünk, ahol téves információk miatt több "fejlett" államban kezdik betiltani az abortuszt, az óvszert, ahol erkölcstelen beszélni normális szexuális felvilágosítás még csak gondolatáról is. Ahol képzett dietetikusnak lenni ciki, papír nélküli természetgyógyásznak lenni dicsőség. Ahol ahelyett, hogy elmagyaráznánk, megbeszélnénk közösen, hogy ma miben és hol nyilvánul meg a nemi egyenlőtlenség vagy akár mi a homoszexualitás például, ma egy olyan világban élünk, ahol mindegyik oldalról provokáljuk az embereket, hogy egymás ellen (és a megalapozatlan tévhitek felé) forduljanak akármilyen kérdésben. Ahol lobbiznak azért, hogy ne legyen egyáltalán szervátültetés. Ahol a közoktatás és közegészségügy romokban, de a reklámfelületek csak szaporodnak. Ahol a reklámok és a kampányok az érzelmekről szólnak, nem az információ átadásról - vagy röviden: ahol a placebo számít, nem a tényleges gyógyír. És itt be is fejezem a borzalmak felsorolását.

Itt többről van szó, mint a biológiai ismeretek hiányossága. Itt arról van szó, hogy már nem divat tájékozottnak, se kételkedőnek lenni. De még csak nem divat nemet mondani sem. Sőt, ami a legrosszabb: nem divat gondolkozni. Sikeresen megtanították nekünk, hogy ne járjunk utána semminek és ne tanuljunk semmit, hanem higgyük el azt, amit a hozzánk legközelebbi ember vagy hirdetés mond nekünk. Ennek a mai napig viseljük a következményeit.

2016. máj. 27. 03:29
 4/11 anonim ***** válasza:

kérdező: sok esetben igazad van, sok ember hülye

#3 : te mekkora összeesküvés elmélet gyártó lehetsz :') képzelem ahogy ott fortyogsz magadban a gép előtt és olvasod ezeket:)

2016. máj. 27. 08:07
 5/11 anonim ***** válasza:

# 3

"Ott, ahol az afrikai országok felében az összes nő megcsonkítja saját nemi szervét esztétikai okokból"

Nem ártana, ha nem állítanál valótlanságot egy nyilvános fórumon.

2016. máj. 27. 10:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Tegyük fel, hogy igazad van. És?
2016. máj. 27. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:

5#, te állítasz valótlanságokat azzal, hogy ez fórum. Egyébként pedig nem állítottam semmi olyat, ami nem igaz. Én nem.

[link]

2016. máj. 27. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:
4#, igen, szaniszlótól tanultam, hogyan kell féligazságokból csinálni egy beszédet, hogy meggyőzzem a konteótömeget a saját marhaságaimmal. Már nem kell sokáig fejlődnöm és mehetek a fideszbe milliárdokat akasztani.
2016. máj. 27. 11:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Egészségügyi végzettséggel állíthatom, hogy ebben a témában elhangzanak itt akkora kreténségek, hogy az a csoda, hogy nem halnak meg többen.
2016. máj. 27. 13:19
 10/11 anonim ***** válasza:

# 7

"Egyébként pedig nem állítottam semmi olyat, ami nem igaz. Én nem."

Sajnos állítottál, azzal az Unicef tanulmánnyal és statisztikával pedig, amit belinkeltél, mint az állításodat alátámasztó bizonyítékot, csak annyit sikerült nyilvánvalóvá tenni, hogy vagy az angol tudásoddal, vagy a szövegértési készségeddel vannak komolyabb kihívások.

De ha pusztán a józan eszeddel összefér, hogy 5 év alatti kislányok saját magukon hajtanak végre genitális csonkítást esztétikai okokból, akkor arra tényleg nehéz mit mondani.

Épp elég tragikus és megrázó téma ez szerintem ahhoz, hogy a tények helyett a valóságtól totálisan elrugaszkodott módon próbálja bárki is beállítani.

2016. máj. 27. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!