Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A hormon vizsgálat kimutatja,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hormon vizsgálat kimutatja, hogy aktív nemi életet élek?

Figyelt kérdés
Az orvosom elküldött egy ilyen vizsgálatra, de anyukám nem tudja, hogy már van barátom, ki lehet mutatni ilyenkor olyan hormonokat amik elárulják ezt?

2016. máj. 26. 19:51
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Inkább a tejföl a szád szélén cica. :D
2016. máj. 26. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Még ha ki is mutatják, nem fognak anyudhoz rohanni, hogy "úristen, a lánya kefél"...
2016. máj. 26. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. máj. 26. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. máj. 26. 20:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Uhh dehogyis, ne aggódj. :D de még ha ki is lehetne mutatni akkor sem lenne odaírva a papírra hogy pl. "emelkedett tesztoszteron szint aktív nemi életre utal" (csak mondtam valami példát, ne vedd komolyan).

Én még szűzen (ujjazás már volt) voltam anyával hasi UH-n és megdicsérték, hogy milyen szép a petefészkem. Ilyen bókot is ritkán kap az ember lánya. :D

2016. máj. 26. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Utolsó miért volt olyan fontos oda írni h ujjazás már volt?
2016. máj. 27. 00:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem mar mondtak, hogy milyen szep a mehem, szoval nem vagy egyedul
2016. máj. 27. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!