Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az igaz, hogyha egy no szuzhar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogyha egy no szuzhartyaja csak "beszakad " egy kiscsit de nem szakad el teljesen, az meg ossze tud forrni?!

Figyelt kérdés
A baratommal par napja probalkoztunk ,de eleg szuk voltam,igy nem igazan jott ossze. Egy kicsit tuti,hogy szakadt,mert vereztem egy kicsit. De teljsen biztosan nem szakadt el. Igaz,h "osszeforrhat" akkor lehet ujra kezdeni mindent "elorol"..? :/

2016. máj. 24. 23:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem forr össze. Ez nem olyan, mint amikor megvágod az ujjad és hegesedik a sem.

Szezám, tágulj!

2016. máj. 25. 00:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor jo!

Gondolom ez mindenkinel mas.. De kb "atlagosab" mennyi ido utan sikerul igazan egy jo szex? (Ezt nem fajdalom mentesen ertem,hanem h osszejon)

2016. máj. 25. 00:15
 3/4 Deflohelp ***** válasza:

Nem fog már összeforrni.

Párommal két héttel az első (vérzős) alkalom után volt

a folytatás, több menettel és a végén már ő is átélt egy orgazmust.

2016. máj. 25. 00:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Türelem orgazmust terem. És ne felejtsétek a csiklót!
2016. máj. 25. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!