Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akik Szeretik a szőrös puncit!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik Szeretik a szőrös puncit!? Azok miért? Mi vonzó / izgató benne? :D

Figyelt kérdés

2016. máj. 24. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ő kérte, nyilván belekalkulálta... Amúgy ha ennyire zavar, hagyd meg a tetején, alul meg ahol úgyis nyal szedd le vagy vágd rövidre. Nem értem ez miért akkora hűha. Mi a barátommal minden ilyet gond nélkül meg tudunk beszélni, manapság a párkacsolatok nem ilyenek?

21L

2016. máj. 24. 19:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Dee !! Mi is mindent megbeszélünk.. !! :D csak nem értem miért vonzza Ennyire... !? :D azt mondta nagyon szexi és izgató lenne úgy együtt lenni velem és nyalni is .. :| :D
2016. máj. 24. 19:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem arra gondolt, hogy konkrétan ott lennél szőrös, ahol nyal. Abban nem tudom elképzelni, mi izgató van, de ha ott lennél szőrös, abban sem lenne semmi "undorító", meg egyéb hülyeség.

Szeméremdomb.

2016. máj. 24. 19:39
 14/15 TatyóKirály ***** válasza:

"A csupaszság őrület feltételezem valami skizofrén szexuális zavarból eredetezhető."

Minek használsz olyan szavakat, aminek nem tudod a jelentését? Az ambivalenst kerested.

És nem őrület, csak rájöttek az emberek, hogy egyszerűbb a higiéniája csupaszon.

A fazonírozott meg már szerintem nem a szőrös kategória. Pont ezért ez a neve, hogy fazonírozott.

És ki szeret szex közben szőrt köpdösni?

2016. máj. 27. 19:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem legközelebb próbáld alaposabban értelmezni a leírtakat, mielőtt szemantikai hülyeségekkel kezdenél okoskodni. Autism intensifies?

Skizofrén, mert önmagával meghasonlott állapot: szereti a puncit, és undorodik a rajta lévő szőrtől (ezért inkább a puncihoz sem nyúl).

2016. máj. 27. 20:02
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!