Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik Szeretik a szőrös puncit!? Azok miért? Mi vonzó / izgató benne? :D
2#es vagyok. A lánytól függ. Picit beszélgetsz vele megismered a vágyait és akkor rájössz nála miért olyan izgató. ;)
Csak önmagában egy puni nem lesz izgató.:P
Mert szeretem érezni/látni, hogy nem egy kislánnyal vagyok, másrészt ha igényesen van le és vissza vágva, akkor izgató.
A csupaszság őrület feltételezem valami skizofrén szexuális zavarból eredetezhető. Skizofrén, mert szeretik azt ami a szőr alatt van, de undorodnak és nem nyúlnának hozzá a szőrtől(????), ami ugyanúgy a párjuk része.
Hasonló mint mikor egy nő nem akar/szeret orálozni, mert "undorító"(????). Minimális hasonlóságot mutat azzal a jelenséggel, mikor a férfiak "úgy oda vannak" a lapos nőkért...
20/F
Mi szeretünk orálozni !! :D alap dolog úgymond.. Sose kérte, de ugyanúgy kívánom, akarom neki csinálni, mint mk a lovaglást stb.. :D ezzel nincsen baj... :D
De Félek, hogy nem fogja úgy élvezni ..
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!