Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem a csajjal, hogy meglehetősen kicsi a szerszámom?
Ne mond el neki előre. Majd a szexnél meglátja. A korábbiakbis írtám ha tényleg szeret akkor jó lesz neki a kis virsli is.
Annyi az ésszrevételem hkgy szerencsés vagy ha tényleg egy kedves lányt fogtál ki aki lovagol... nekem kettő ilyen is volt és mindkettő egetverően nagyképű volt és jö családból! Egyértelműen nem a csővesek sportja még ha csak bérli a lovat meg eteti akkor is. A 21 centis farkam is hidegen hagyta őket pedig az egyiknek extrém perverz vágyai voltam, és a nagyra izgult.
Nő vagyok, de ha egy férfi elém áll, hogy kicsi a farkam, lelombozta volna az összes vágyam. A férjemnek sem nagy, olyan szerelmes voltam belé mint a nagyágyú, egyáltalán nem zavart, pedig fel is sült, neki első alkalom lett volna annó, nekem már nem. Mi nők nem vagyunk ennyire felszínesek, mint amennyire gondoljátok. Relax van, ha szeret, minden oké lesz:)
30/N
Ne közöld vele előre.
Te vagy a nagydarab alfahím, ne tökölj már a méricskéléssel. majd megtudja mi a helyezet, ha benne vagy.
Izgasd fel jól, akár kapjon pár orgazmust, aztán mutasd meg, vedd elő!
Következő alkalommal, ha viszi a vonalzót, gáz van! Ha nem, nem...
Van egy olyan dolog amit úgy hívnak ,hogy előjáték ,csodákra képes ám a nővel:)
Használd kicsit a nyelved, meg a fantáziád ,aztán utána teljesen mindegy ,hogy hány centis, így is úgy is elélvez.
Nagy szerencséd van örülök neki.
Szerintem sem mond el,tégy meg mindent hogy jó legyen neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!